Ionel Arsene: „Am fost prevăzător și am dispus pregătirea etajului 2 din cadrul Secției de Boli Infecțioase…”


Ionel Arsene (preşedintele CJ Neamţ şi al PSD Neamţ) consideră că a procedat foarte bine când, din spirit de prevedere, a dispus pregătirea unui etaj din Spitalul Judeţean Neamţ pentru eventualii pacienţi de coronavirus.

<<Îmi pare rău că în vremuri grele, cum sunt cele prin care trecem acum, sunt lideri de partide care într-un mod cinic politizează orice aș face spre binele nemțenilor! Am fost prevăzător și am dispus pregătirea etajului 2 din cadrul Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț pentru a-i trata pe cetățenii care vor fi diagnosticați cu coronavirus, încă de acum două săptămâni!
Nu mi-am dorit niciodată să ajungem în această situație, dar era de la sine înțeles că asta se va întâmpla, având în vedere precedentul din alte țări! De astăzi, cei care prezintă forme ușoare și medii ale bolii sunt internați la Spitalul Județean de Urgență, Secția Boli Infecțioase!>>, spune Arsene.

Liderul social-democraţilor nemţeni îi dă şi un răspuns celui al liberalilor, care ar fi spus că la Piatra Neamţ nu vor fi internaţi pacienţi cu Coronavirus: <<Când am anunțat că pregătirile pentru internarea nemțenilor infectați cu COVID-19 la Spitalul Județean au fost finalizate, am fost criticat de către deputatul Mugur Cozmanciuc! E stilul liberalilor! Nu fac nimic… dar dau din gură și pun bețe în roate! Așa au făcut și când am susținut achiziționarea în regim de urgență a aparaturii necesare pentru testarea pacienților suspecți de infectarea cu COVID-19 la Piatra Neamț!
Acum, întreb, ce se întâmpla, domnule Cozmanciuc, dacă nu pregăteam acel spațiu? Unde îi tratam pe nemțeni? Are PNL un spațiu pregătit pentru tratarea celor diagnosticați cu coronavirus și nu știu eu de el?>>.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns