Ionel Arsene: „600.000 de români vor beneficia de amnistie fiscală!”

Peste 600.000 de români vor beneficia de amnistie fiscală, ei urmând a fi scutiți de plata anumitor contribuții către FISC. Ministerul Finanțelor Publice a pregătit un proiect de ordonanță de urgență, care îi vizează pe românii ale căror venituri nu au depășit nivelul salariului de bază minim brut în perioada 1 iulie 2015 şi 31 decembrie 2017, anunță Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

„Valoarea totală a contribuţiei de asigurări sociale de sănătate datorată de aceste persoane pentru perioada precizată este de circa 1.035 milioane lei. De aceleaşi prevederi vor beneficia şi persoanele fizice care nu au realizat venituri în perioada fiscală iulie 2015 – decembrie 2017, pentru care baza de calcul a contribuţiei de asigurări sociale de sănătate este salariul de bază minim brut pe ţară”, este rezumatul făcut de Ionel Arsene efectelor respectivei decizii ministeriale.

Liderul PSD Neamț punctează ce înseamnă aceste măsuri pentru anumite categorii sociale: „E un ajutor extraordinar acordat persoanelor fără venituri sau cu venituri modeste, o dovadă a grijii pe care actuala guvernare o are față de toate categoriile sociale, inclusiv față de persoanele defavorizate.
Salariul minim pe economie a crescut semnificativ, s-au dublat alocațiile pentru copii, s-au majorat salariile angajaților din învățământ și sănătate, a crescut valoare punctului de pensie și lista beneficiilor luate de actuala Guvernare pentru români poate continua”.

AD.V.

(“Comandat de Partidul social democrat PSD CIF 41190008”)

One thought on “Ionel Arsene: „600.000 de români vor beneficia de amnistie fiscală!”

  1. Cu ce costuri,tovarase? Sau vrei sa ma faci sa cred ca banii pentru toate astea au aparut din neant,pocnind din degete? I-ai luat de la mine si de la alti fraieri care muncesc de dimineata pana seara ca sa tina in spate o turma de spargatori de seminte si bautoti de bere la pet si care uau „tremurici” la munca…dar care e problema,ca le da Tatucul de toate,ei doar sa voteze cand vad rosu,nu? Lasa prostii sa munceasca iar smecherii sa hazureasca

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.