Ion Asaftei: „Sunt creștin. DA pentru familia formată din Bărbat și Femeie!”

Ion Asaftei a declarat cu o zi înainte de Referendum că opțiunea lui este clară și fără echivoc, că se va prezenta la scrutin și că va vota în direcția asumată nu doar ca politician ci ca român botezat în Biserică.

Înainte de a fi politician, sunt creștin. DA pentru familia formată din BĂRBAT și FEMEIE, condiție obligatorie de perpetuare a fijnței, cu tot ce derivă din această realitate lăsată de BUNUL DUMNEZEU!”, a declarat Ion Asaftei, vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț și președinte al ALDE Neamț.

Asaftei a mai precizat că este foarte sigur că membrii ALDE din Neamț vor vota la fel. „Nu e vorba că le impune cineva, că se trasează vreo sarcină în această direcție. Până la urmă, în cabina de vot este fiecare doar cu conștiința sa și cu credința în Dumnezeu. Dar știu sigur că așa e, că membrii ALDE vor vota ca și mine pentru că ne-am adunat în acest partid pe baza unui set de valori și principii comune. Suntem adevăratul partid liberal care dorim modernizarea țării însă prețuim în mod deosebit tradițiile și valorile de suflet lăsate de înaintașii noștri. Suntem datori și în fața strămoșilor dar și în fața urmașilor să lăsăm moștenire o țară sănătoasă moral”, a punctat Asaftei.

 

 

V.N.

 

 

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns