Ion Asaftei la inaugurarea Axialului: „Asta-i pohta ce-am pohtit!”

A fost inaugurat astăzi Axialul (porțiunea de drum județean dintre Izvorul Muntelui și Durău) și unul din cele mai clare mesaje de la fața locului a fost dat de Ion Asaftei, vicepreședintele CJ Neamț (președinte ALDE Neamț) care, de la începutul acestui mandat, de acum 4 ani, a fost primul politician nemțean care a vorbit despre necesitatea modernizării acestui drum.

„Oameni buni, asta-i pohta ce-am pohtit!”, a spus azi Ion Asaftei cu trimitere la cărțile care fac vorbire despre români care au luptat pentru idealurile lor. Apoi, vicepreședintele CJ Neamț a amintit, pe scurt despre preluarea la începutul mandatului său și a unor responsabilități legate de drumurile județene, despre inventarierea problemelor, despre primele conferințe de presă în care a vorbit pe acest subiect și despre colaborarea între factorii care și-au dat concursul ca această investiție să fie începută și finalizată.

Asaftei a vorbit și despre alt drum important pentru turismul din Neamț, Drumul Talienilor (Borca – Manastirea Secu – Agapia) pe care, de asemenea, îl dorește finalizat cât mai repede.

D.V.

 

Lasă un răspuns