Iohannis, zdrobit în comuna unde e primar şeful PDL Neamţ

dragan

Clar: bazinul electoral al lui Klaus Iohannis e unul dificil în judeţul Neamţ iar potenţialul de creştere al candidatului ACL pentru turul 2 e tare sensibil.

O dovadă elocventă în acest sens este scorul obţinut de cel definit de maşina nemţeană de campanie drept “Neamţul pentru Neamţ” în chiar comuna în care este primar preşedintele PDL Neamţ, Alexandru Drăgan.

În Taşca au votat 1115 de alegători şi doar 381 dintre aceştia au preferat candidatul susţinut de primarul Drăgan. Adică 34%. Cu 10 procente mai mult, adică cu 114 voturi peste Iohannis a obţinut Victor Ponta.

vestea.net
LEGENDA FOTO: Primarul Alexandru Drăgan, declarându-se mulţumit de rezultatul obţinut de candidatul ACL imediat după anunţarea exit-poll-urilor. În dreapta fotografiei – Marian Zlotea, un individ dubios aflat sub protecţia „bulgodului” Vasile Blaga, lider „corijent” la o organizaţie de sector sau la cea de Teleorman (funcţii din care a fost expulzat pentru rezultate proaste), cu trecut contestat de revoluţionar cu patalama discutabilă, dar cu prezent cert de personaj de dosar A.N.I. (detalii, în curând pe vestea.net).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.