Iohannis, huiduit la Iaşi! Senatoarea Arcan: „Oamenii cer socoteală pentru hăul în care este aruncată ţara!”


Huiduirea preşedintelui Klaus Iohannis la Iaşi, ieri, de Ziua Unirii Principatelor Române este văzută de senatoarea Emilia Arcan drept un gest prin care românii îşi manifestă deja dezamăgirea faţă de actuala putere de la Cotroceni şi de la Guvern.

„Și-au venit marii peneliști la Iași, să vadă cât îi urăsc moldovenii!
A fost, cu siguranță, o zi în care peneliștii au dat cu capul de pragul de sus!

Îmbătați de vreo trei luni de succesul pe care cred că îl au după preluarea puterii prin jocuri murdare, astăzi au avut ocazia de a realiza cât rău fac țării, câtă dezamăgire s-a adunat în sufletele oamenilor care au crezut în ei și acum văd că promisiunile liberale sunt în zadar!
Astăzi oamenii nu au mai ieșit „cu mic, cu mare“, la Iași, la „Hora Unirii“!
Au venit mai puțini, pentru că „prezidiul“ era lipsit de importanță!
Iar cei care au venit, au huiduit și cerut socoteală șefilor statului pentru hăul în care aruncă țara! Moldovenii așteaptă autostrada, domnule președinte Iohannis! Moldovenii vor ca regiunea lor să fie legată de alte regiuni ale țării, domnule Orban!”, a declarat senatoarea PSD Emilia Arcan ieri, la scurt timp, după ce Klaus Iohannis era huiduit în capitala istorică a Moldovei.

Parlamentarul social-democrat face recurs la oamenii de stat din istoria României, care au luptat pentru Neamţ şi Ţară, în contradicţie cu cei contemporani: <<Alexandru Ioan Cuza și oamenii care îl înconjurau au gândit să unească cele două principate, să le dea un nume, un destin comun! Ce face PNL acum este să fărâmițeze țara pe care au găsit-o cu mii de proiecte în derulare, pe creștere economică și cu oameni mulțumiți de traiul lor! Astăzi, de frică ori rușine, liderii PNL au promis că vor regândi planurile lor pentru Moldova! Eu mă tem să cred în ei! Au demonstrat, când erau pedeliști, că scopurile lor nu coincid cu ale oamenilor de bine! Că ei știu să taie pensii și salarii, să nu respecte drepturile cetățenilor, se pricep să îi dezamăgească pe copii!
Azi, 24 ianuarie, peneliștii nu au putut privi poporul în ochi! S-au uitat în pământ și au promis că se apucă de treabă!
Nu știu dacă se vor trezi la realitate! Dar îmi doresc să se trezească românii și să facă diferența între bine și rău, între adevăr și minciună, între PSD și PNL! 2020 trebuie să fie anul social-democrației!>>

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns