Iohannis : „Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei”

Preşedintele Klaus Iohannis condamnă intervenţia Jandarmeriei la mitingul din Piaţa Victoriei. Deşi afirmă că violenţa nu este acceptabilă, preşedintele cere socoteală ministrului Carmen Dan.

„Într-o democrație autentică este dreptul fiecărui om să protesteze, dar violența nu este acceptabilă, indiferent de opțiunile politice. Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei. Încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă. Ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicații pentru modul în care a gestionat evenimentele din această seară!”, scrie Iohannis pe Facebook.

V.N.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Iohannis : „Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei”

  1. Marele mutalau national a crăpat de nervi ca nu a reusit sa o trimita pe Viorica la plimbare. Pe langa el si alte loaze din teritoriu care sperau sa-si conserve interesele si privilegiile cu sângele diasporei.Golani care nu se dau plecatului din fruntea unor institutii ca si pe la noi prin Neamt. Esti jalnic mutațiile tu cu mostenirea ta de basisti securisti jegosi care faceti orice pentru putere inclusiv moarte de om.Felicitari Jandarmeria Romana.

  2. D-le presedinte (al cui ?), de ce nu condamni si huliganii care au provocat gravele incidente ?!

  3. JANDARMII AU ACTIONAT LEGAL IMPOTRIVA HULIGANILOR , DE CE NU TINETI CU LEGEA SI CEI CARE APARA ORDINEA ????

Lasă un răspuns