Ioan Munteanu (PSD): „Vremea atacului la persoană a cam trecut!”

Interviuri cu competitori dar şi cu strategii din spatele campaniei electorale – acesta este un nou serial pe care Vestea vi-l propune în această campanie electorală. Astăzi răspunde întrebărilor VESTEA Ioan Munteanu, şeful de campanie al PSD Neamţ dar şi candidat pe locul 1 la Camera Deputaţilor în lista social-democraţilor.
În curând, alte interviuri, cu alţi actori ai acestei competiţii…

munteanu


Reporter –  Suntem la aproape o săptămână de la startul campaniei.În calitate de șef de campanie la formaţiunea dumneavoastră (care a anunţat și un target important), care ar fi primele trei concluzii, la cald, în ceea ce privește mobilizarea colegilor dvs.?

Ioan MUNTEANU – Fără nicio ezitare, vă pot spune că în acest scurt interval de timp acţiunile pe care ni le-am propus s-au desfășurat exact așa cum le-am gândit noi. Concret: 1– implicarea organizaţiilor teritoriale PSD (municipii, orașe, comune) a fost una bună și responsabilă; 2– am reușit să distribuim la timp materialele electorale în toate localităţile din judeţ doar cu ajutorul membrilor noștri de partid; 3– candidaţii au avut întâlniri cu alegătorii din zonele de care răspund.

Reporter –  Care este impresia neplăcută a acestui început de campanie de care v-aţi lovit în organizaţia dumneavoastră?
Ioan MUNTEANU – Mi se pare că ”neplăcut” nu ar fi tocmai  cuvântul  potrivit pentru că noi ne-am maturizat în toţi acești  ani de când formăm o echipă. Apar, desigur, și lucruri care presupun interpretări diferite, dar le corectăm la momentul respectiv și mergem mai departe.

Reporter –  Cu ce v-au surprins ceilalţi competitori? Să nu spuneţi că nu priviţi în curtea altora, că nu vă cred. Fișa postului unui șef de campanie presupune și monitorizarea adversarilor…
Ioan MUNTEANU – Pe noi, cei din PSD, deci și pe mine, nu ne-au surprins , în mod special, anumite aspecte de la ceilalţi competitori. Vă asigur că urmăresc cu multă atenţie atât celelalte formaţiuni politice, cât și pe candidaţii independenţi.

Reporter –  Care credeţi că este punctul forte și punctul mai slab al campaniei partidului dvs?
Ioan MUNTEANU – Punctul forte al acestei campanii este disciplina și implicarea organizaţiilor teritoriale. Cât despre ceea ce s-ar putea  numi punctul slab, personal, nu văd niciunul  deoarece noi colaborăm foarte bine.

Reporter –  Ce aveţi a le reproșa adversarilor dvs.?
Ioan MUNTEANU – Nu am nimic să le reproșez, fiecare formaţiune politică este preocupată de propria campanie electorală. Vremea atacului la persoană și a denigrărilor a cam trecut. Din fericire!

Reporter –  Daţi un exemplu de tânăr activist din organizaţia dvs. care a reușit să vă surprindă plăcut prin iniţiativă sau implicare?
Ioan MUNTEANU –  Sunt cel puţin 5-6 tineri serioși care au iniţiative interesante și care se implică în activitatea organizaţiei lor cu  mult entuziasm. Nu ar fi corect să nominalizez doar pe unul singur.

Reporter –  Un mesaj scurt pentru activiști, pentru alegători…
Ioan MUNTEANU – Le cer colaboratorilor mei aceeași implicare pentru a obţine cele două mandate de senator și cinci mandate de deputat pe care ni le-am propus. Ne dorim cu toţii ca și mandatele pe care le va obţine Neamţul să contribuie la stabilirea  majorităţii care va susţine investirea guvernului cu un Prim Ministru de la PSD.
Simpatizanţilor si alegătorilor nostri le transmitem invitaţia de a veni la vot și de a alege echipa PSD. Programul social-democraţilor este cel care poate aduce binele românilor, lucru demonstrat de toate guvernările PSD de până acum.

A consemnat D. VINCA

cop-munteanu

 

Lasă un răspuns