Ioan Munteanu (PSD): Sunt mulțumit de mersul campaniei electorale!

ioan-munteanu
Deputatul social democrat Ioan Munteanu se declară mulțumit de modul în care s-a desfășurat, până în acest moment, campania electorală pentru alegerile parlamentare.
Sunt mulțumit de felul în care PSD a acționat atât în perioada de precampanie, cât și de mersul campaniei electorale propriu-zise, din care au mai rămas puțin peste două săptămâni”, a spus directorul de campanie al social-democraților nemțeni.
În același timp, Munteanu a mai afirmat că ținta pe care PSD Neamț și-a propus-o pentru data de 11 decembrie rămâne aceeași: obținerea a două mandate de senator și cinci de deputat. „Ne propunem ca după data de 11 decembrie să avem cu toții mulțumirea numărului de voturi, dar și satisfacția numărului de mandate”, a adăugat deputatul.
Totodată, acesta a precizat că pregătirile pentru alegeri continuă cu aceeași intensitate și că în prima zi a săptămânii viitoare va avea loc o întâlnire cu cei aproape 500 de membri PSD care urmează să fie trimiși în secțiile de votare din întreg județul. Cu acest prilej – mai spune Munteanu – vor fi discutați pașii ce trebuie parcurși pentru ca alegerile din 11 decembrie să decurgă în spiritul legalității și corectitudinii.
Declarațiile lui Ioan Munteanu au fost făcute într-o conferință de presă organizată astăzi la sediul PSD Neamț, la care a participat și președintele Ionel Arsene.

Alex SÎRBU / ADV.

 

 

2 thoughts on “Ioan Munteanu (PSD): Sunt mulțumit de mersul campaniei electorale!

  1. Tov. Munteanu, nu ți se pare că ești cam nesimțit? Am auzit că iar candidezi! Nu vrei să ne slăbești?

Lasă un răspuns