Invazie PMP-istă în Piața Centrală! „Furnicile albe”, după flori, roșii și voturi!

PMP-iștii lui Bogdan Gavrilescu își verticalizează mesajele de precampanie. Sâmbătă, în ziua în care organizația PMP Neamț l-a avut drept oaspete pe Anatol Șalaru (fost Ministru al Apărării în Republica Moldova), o invazie de membri PMP a vizat Piața Centrală.
<<Parcă sunteți niște furnici albe>>, le-a spus o pietreancă cu care s-au întâlnit PMP-iștii, asigurându-i că „eu sunt o băsistă înfocată și voi vota cu Gavrilescu la Primărie și cu Sauciuc la Consiliul Județean”.

Dovedind că a preciază produsele aduse la piață de producătorii locali, activiștii PMP nu au „vânat” doar voturi ci au profitat de ocazie și au făcut și cumpărături: flori, roșii etc…

<<🔴Ăștia suntem noi!
‼️Mulți, dar deștepți. O familie, în toate sensurile, care este în slujba dumneavoastră. Familia PMP Neamț gata să vă asculte nevoile și să găsim cele mai bune soluții pentru dumneavoastră.
Ieri, am fost în Piața Centrală, am stat de vorbă cu producătorii locali, dorim să-i sprijinim, iar pentru asta am gândit un proiect pentru a veni în ajutorul lor. Cumpărăm produse românești de la producători locali, economia trebuie salvată!
Construim împreună un oraș Piatra-Neamț de 🔟 +! Toți pentru Piatra-Neamț!>> – acesta este mesajul post-acțiune transmis de viceprimarul Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț și candidatul acestui partid pentru funcția de primar de Piatra Neamț.

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns