Învăţăturile senatorului Chelaru pentru Stan, noul şef PSD Roman

DSC_0095

Senatorul Ioan Chelaru – cel care în ultimii ani a păstorit organizaţia PSD Roman –  a acceptat provocarea vestea.net de a-i da 3 sfaturi urmaşului său pe funcţie, Viorel Stan (validat acum 2 ore de Biroul Executiv Neamţ).

“1.Să lucreze în echipă. În politică nu poţi reuşi niciodată de unul singur.
2.Să aibă încredere, cu rezerve, în noua generaţie.
3.Să nu uite că întotdeauna liderul este de vină când se pierd alegerile!”, au fost cele 3 învăţături principale pe care Chelaru i le-a transmis lui Stan, prin intermediul vestea.net.

Cititi si: Oficial! “Generalul” Stan, noul preşedinte al PSD Roman
Stan: PRINCIPALUL MOTIV pentru care am acceptat funcţia de şef PSD Roman A FOST ECHIPA!

Cât priveşte specificul local al confruntărilor politice – Romanul fiind un municipiu cu o conducere administrativă, de dreapta, de două mandate, Chelaru este convins că urmaşul său pe această funcţie va avea de muncit serios dar a ţinut să-l asigure de tot sprijinul său.

“Evident, nu va avea o misiune uşoară. Însă eu voi rămâne în structura organizaţiei romaşcane, şi la cea judeţeană, până mă voi decide la ce candidez. Domnul Stan va avea tot sprijinul meu. Cât voi rămâne în politică, în PSD – că în alt partid nu am fost şi nu o să mă duc niciodată – voi susţine cu toate forţele organizaţia de la Roman şi organizaţia judeţeană pentru a câştiga viitoarele alegeri locale şi parlamentare”, a precizat Chelaru pentru vestea.net.

D.VINCA

Cititi si: Oficial! “Generalul” Stan, noul preşedinte al PSD Roman
Stan: PRINCIPALUL MOTIV pentru care am acceptat funcţia de şef PSD Roman A FOST ECHIPA!

 

Lasă un răspuns