Învățăturile celui mai cunoscut polițist din Neamț către fiul proaspăt major!

Marius Coșerariu – polițist la Dămuc dar și președintele unei Asociații Culturale din Tașca, poet cu volume publicate, cântăreț folk în formulă solo sau în Grupul EU CRED, instructor pro-bono a a zeci de copii de pe Valea Bicazului dar și „vinovat” pentru cel mai vizualizat clip muzical produs la Neamț, „Stăpâni la noi acasă” – este, cu certitudine, cel mai cunoscut angajat al Ministerului Afacerilor Interne din Județul Neamț.

I s-a spus „Godină de Neamț”, tocmai din cauza notorietății, credibilității dar și simpatiei publice capacitate în ultimul timp, de când expunere valențelor artistice a devenit tot mai aplicată.

Fiul lui cel mai mic, Ionuț, împlinește mâine vârsta de 18 ani. Bairamul aferent a fost sâmbătă, cu două zile în avans și, alături de inerentele fotografii cu sărbătoritul având tenul tratat cu tort, a apărut și urarea tatălui. „La mulți ani, bărbate! Să-ți dea Dumnezeu multă sănătate, înțelepciune, putere de muncă și multe bucurii pe drumul vieții. Chiar dacă ai ajuns la majoratul vârstei tale, să nu uiți că toată viața vei rămâne copilul nostru. Să nu uiți niciodată de unde ai plecat, să-țiu iubești aproapele, să-ți iubești Țara și pe Dumnezeu”, îi spune Marius Coșerariu fiului Ionuț.

 

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Învățăturile celui mai cunoscut polițist din Neamț către fiul proaspăt major!

  1. Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii săi este să le iubească mama. – Henry Ward Beecher

  2. Sa ne mai lase politistii lui peste prajit care pazesc si sunt mina in mina cu toti hotii care au devalizat padurile pe valea muntelui.

    Sa zica merci ca traiesc intr-o stat mafiot ca Romania altfel 90% din ei infundau puscariile pe viata.

Lasă un răspuns