Inundații la Piatra Neamț! 2 copii și 3 adulți evacuați din Anexa Văleni, „băieții” și-au ascuns mașinile în pasajul de la Primărie

Ploile torențiale, vijelia, grindina și inundațiile sunt percepute diferit la Piatra Neamț – în timp ce unele persoane din Anexa Văleni tocmai au fost evacuate din calea puhoaielor (inclusiv 2 copii), tinerii proprietari de mașini și-au dus autoturismele în pasajul subteran din fața Primăriei Piatra Neamț, probabil pentru a le proteja de grindină.

In acest moment sunt zeci de apeluri din municipiul Piatra Neamț, se intervine cu toate echipajele disponibile pentru evacuarea apei. In zona cartierului Văleni din Piatra Neamț echipajele de pompieri au evacuat 2 copii, 3 adulti si o persoana cu handicap locomotor din 3 gospodarii. Sunt alte persoane izolate la care se intervine”, a declarat slt. Adrian Rotaru, purtator de cuvant ISU Neamt pentru TVM Neamt.

Peste Piatra Neamț a fost mai devreme „ploaie cu gheață” dar codurile roșii venite inclusiv prin ro-alert anunță că pericolul persistă.
Astfel că mulți tineri posesori de mașini, de teamă ca autoturismelor să nu le fie afectată caroseria, au mers în pasajul subteran din fața Primăriei. În urmă cu jumătate de oră, toate locurile din parcarea respectivă erau ocupate, ba multe mașini erau parcate și în afara perimetrelor speciale.

D.V.

One thought on “Inundații la Piatra Neamț! 2 copii și 3 adulți evacuați din Anexa Văleni, „băieții” și-au ascuns mașinile în pasajul de la Primărie

  1. In pasajul de la primarie ar trebui sa fie parcare cu plata, nu garaj pentru angajatii primariei si loc de adapost pentru „baieti”!

Lasă un răspuns