Întrebarea anului pentru Laurenţiu Dulamă: “Unde vă Parking voturile PMP, în turul 2!”

extemporal (2)

O întrebare bazată pe un joc de cuvinte interesant ar putea fi faza anului în presa nemţeană din 2014. Avându-l în platou, ca invitat la emisiunea EXTEMPORAL de la TELE M Neamţ, moderatorul Alex Nechita l-a întrebat pe Laurenţiu Dulamă, preşedintele interimar al filialei judeţene a partidului Elenei Udrea: “Unde vă Parking voturile obţinute de PMP, în turul 2!”. Nu, nu e o greşeală pentru că Dulamă este directorul firmei Parking (a Primăriei pietrene) care gestionează parcările rezidenţiale din Piatra Neamţ.

Dulamă a fentat iarăşi un răspuns clar la această întrebare (cum a făcut şi în conferinţa de presă de ieri), spunând că, deocamdată face apel la votanţii PMP să iasă la vot dar fără a da o destinaţie. “Probabil că, în câteva zile, vom spune şi o părere în acest sens. Aşa cum am mai spus, voturile noatre au fost jumătate din mediul urban, jumătate din rural. Vom consulta organizaţiile şi, probabil, vom merge pe o direcţie care să mulţumească pe toată lumea”.

Emisiunea lui Alex Nechita a avut miercuri seara doi invitaţi, alături de Dulamă (PMP), fiind în platou şi Stejărel Nistor (preşedinte interimar PRM Neamţ).

extemporal (1)

vestea.net

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns