Intrare în parcare blocată / CUM VOR MUŞCHII CELUI CU JÂPAN LAND ROVER

Felul în care şi-a postat “tancul” blocând accesul într-o parcare în care locatarii au locuri plătite i-a iritat la culme pe câţiva cetăţeni din blocul C5 de pe strada Mihai Viteazu (Calea Romanului) din Piatra Neamţ.

Supăraţi nevoie mare că ajungeau acasă şi nu puteau intra în parcarea respectivă, oamenii şi-au lăsat maşinile pe unde au apucat şi – ca să se răcorească, probabil – au pus mâna pe aparatele foto, luând la “ţintă” Land Rover-ul din imagine.

Pe adresa de mail vestea.net@gmail.com au sosit doua rânduri de poze, semn că în blocul respectiv nemulţumirea de a nu putea ajunge la locul de parcare plătit face casă bună cu arta fotografică.

Despre „dedicaţiile” oamenilor la adresa celui care a parcat în aşa hal maşina, nu mai vorbim. Cert e că multpomenitul conducător auto a avut toate motivele să facă o criză de sughiţuri…

D.V.

 

 

Comentarii Facebook

One thought on “Intrare în parcare blocată / CUM VOR MUŞCHII CELUI CU JÂPAN LAND ROVER

  1. „Domni” cu tupeu, precum acesta, se gasesc pretutindeni. Ridicarea acestor masini, si eliberarea lor contra cost i-ar mai potoli pe nesimtiti si ar aduce si bani la buget. E drept, sunt prea multe masini in acest oras, dar se pare ca nesimtirea intrece orice limite! Un utilaj special pentru ridicarea masinilor o fi mai scump decat curentul consumat de telegondolele care zburda vesele pe sarme?

Lasă un răspuns