Interimat la PNL Piatra Neamț: Cozmanciuc (președinte), Chitic (secretar general), Țapu (șef de campanie)

PNL Piatra Neamț nu mai poate fi considerat ca având o conducere destructurată (total) ci, de câteva zile, are o conducere interimară executivă care acoperă, măcar pâbă la alegeri, nevoia de coordonare a organizației din capitala de județ.

Noul președinte interimar este deputatul Mugur Cozmanciuc, secretar general interimar este Dragoș Chitic iar coordonator al campaniei electorale este senatorul Eugen Țapu. Este ceea ce se numește o echipă de conducere de avarie, fără Birou Politic Local. Probabil că un alt președinte interimar dar și un BPL interimar ar urma să fie anunțați după trecerea alegerilor europarlamentare.

Cert este că si fotografia de mai sus (de la o ședință PNL Piatra Neamț, de joi) ca și structura menționată mai sus arată faptul că forurile de conducere județene ale PNL partiază la nivel de PNL Piatra Neamț tot pe Dragoș Chitic, funcția acordată acestuia (de secretar general) fiind una care are și valoare de simbol dar și cea din pixul căreia pleacă diverse decizii, inclusiv cea a nominalizării reprezentanților în secțiile de votare, de exemplu.

D.V.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Interimat la PNL Piatra Neamț: Cozmanciuc (președinte), Chitic (secretar general), Țapu (șef de campanie)

Lasă un răspuns