Integral, Regulamentul lui Carabelea! Modificările propuse chiar de primar! Documente oficiale!


Primarul a propus, consilierii locali au votat și astfel pietrenii au norme clare cu privire la curățenia și estetica orașului. „Regulamentul lui Carabelea” a împărțit, însă, orașul în două:
– pe de o parte, oamenii care spun că sunt multe aberații în acest document oficial (cu putere de lege locală), că nu poți interzice accesul câinilor de companie pe spații verzi, „cu excepția locurilor special amenajate”, dacă nu ai locuri amenajate deja, că prioritatea primarului nu trebuie să fie amendarea Coanei Joițica de la etajul 7 care și-a pus sutienul la uscat în balcon ci administrarea orașului (gropi în asfalt, buruieni, bălării, țevi sparte etc), că nu e ok să interzici accesul copiilor cu biclete în parcuri (că ai promis piste în campanie dar, nu-i așa, nimeni nu face minuni peste noapte), că e de Caracal să zici că faci digitalizare cu amenzi care pot fi plătite online dar cetățeanul trebuie să ducă și o copie a dovezii de plată la onor funcționarul etc.
– de cealaltă parte, 15-20 de postaci (de la PNL Piatra Neamț sau „prietenași”) care, ca veritabili trolli, tot scriu cu copy-paste pe unde apucă ba e foarte bine așa, că se pune ordine militărească, chiar dacă locurile „special amenajate ar urma să fie făcute”, ba că uite a scris domnul primar că nu va fi nimeni amendat „prea curând” (câtă generozitate) și că evident că presa este rea și ticăloasă și că toate aceste întrebări din ultimul timp sunt „atacuri furibunde”. Dincolo de maniera care amintește de comandouri USR-iste de linșaj de pe facebook, postacii respectivi sunt încremeniți în clișee, refuzând să răspundă la întrebările celor care au postat – chiar în comentarii la mesajul primarului – fragmente din această operă măreață, numită Regulament.

Vestea publică astăzi, integral acest nou Regulament, așa cum a fost el publicat pe siteul Primăriei:

Mai jos, un alt document interesant, cel care arată care au fost noutățile propuse chiar de primarul în funcție:

D.V.

 

One thought on “Integral, Regulamentul lui Carabelea! Modificările propuse chiar de primar! Documente oficiale!

  1. Sper ca domnul primar să citească acest mesaj: SUNTEȚI CEL MAI SLAB PRIMAR din câți a avut orașul acesta. Slab poate fi înlocuit cu un cuvânt mai potrivit, pentru că e posibil să credeți că avem ceva cu greutatea dumneavoastră corporală.

    E drept, ați ajuns primar din întâmplare. Din păcate, pierdem patru ani, cu dumneavoastră la cârma primăriei.

    Și închei întrebând: copilul dumneavoastră unde se joacă, domnule primar? Unde se plimbă cu bicicleta sau cu trotineta?

    și să nu uit: când vopsiți în galben stadionul și telegondola?

Lasă un răspuns