Inspector fiscal ANAF Neamț prins de A.N.I. cu avere nejustificată

Un important funcționar de la ANAF Neamț este menționat într-un comunicat al ANI, remis azi, pentru că a fost depistat cu AVERE NEJUSTIFICATĂ.
Este vorba despre Carmen Lăcătușu, angajat al Inspecției Fiscale la ANAF Neamț.

„LĂCĂTUȘU CARMEN,
Funcționar public în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Iași – Administrația Județeană a Finanțelor Publice Neamț.

AVERE NEJUSTIFICATĂ

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 230.161,34 lei (aprox. de 57.436,48 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către LĂCĂTUȘU CARMEN, funcționar public în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Iași – Administrația Județeană a Finanțelor Publice Neamț, în perioada 20 noiembrie 2006 – 31 decembrie 2017″, menționează ANI.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Bacău, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către LĂCĂTUȘU CARMEN.

V.N.

2 thoughts on “Inspector fiscal ANAF Neamț prins de A.N.I. cu avere nejustificată

 1. Toti de la ANAF,Politie,DGA,SRI,PARCHET sunt in acceasi situatie.
  Probabil e o razbunare…un corupt din sistem a ”comandat”aceasta …”ancheta” ca sa scape de doamna de mai sus…
  ANI este un instrument politic care face ”anchete”numai la ”comanda” altfel daca si-ar face treaba profesionist si independent am asista la arestari in masa a celor care lucreaza in institutiile praf de incompetenta si coruptie enumerate mai sus.
  Averile COLOSALE LA VEDERE cu masini de lux, vile, case de vacanta excursii exotice se regasesc peste tot in judet.
  Marea majoritate sun angajati la STAT in Primarii,Servicii,Politie,etc.
  NIMENI nu-i verifica.

 2. Sunt bani luati cu japca după moartea verisoarei! A pus mâna pe toata averea ei cu toate că le ura de moarte.Pur si simplu au omorat-o! Au dus-o la paliative cu toate ca nu era de asa ceva si au terminat-o.Nu au anunțat pe nimeni de situația ei.Sa-si puna banii pe piept!

Lasă un răspuns