ÎNREGISTRARE DEVASTATOARE: „Cel mai idiot Ministru!” Ţuţuianu, către Arsene, despre Andruşcă

Arsene a propus cel mai idiot Ministru când l-a nominalizat pe Andrușcă la Ministerul Economiei iar respectivul titular de portofoliu e atât de prost că nu poate asculta și înțelege o discuție care durează mai mult de 5 minute – aceaste afirmații foarte grave nu au fost făcute de adversarii de la Opoziție ci de un important lider din PSD, Adrian Țuțuianu, președinte al Organizației Dâmbovița. Afirmațiile au fost prezentate marți seara, cu înregistrare audio, de mai multe televiziuni centrale.

Iar sursa primară care a difuzat înregistrarea cu Țuțuianu spunând aceste detalii dar și altele este una foarte credibilă pentru PSD, fiind vorba de România TV, post care nu poate fi acuzat că ar fi ostil social-democraților.

„De exemplu, a sărit la mine tot de la Piatra Neamț, președintele de organizație. (Neinteligibil) …un fel de întrebare la masă acolo. „Băi, lăsați-mă voi cu ale voastre nu știu ce” – Și i-am spus domnul… cum îl cheamă pe ăsta, Arsene… „Dumneata să vii să vorbești cu mine la modul ăsta când oi avea rezultatele mele. Deocamdată la Neamț sunt majoritate”. Și, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și are legătură cu economia următoarea: A avut o vulcanizare”, a spus Țuțuianu, potrivit înregistării difuzate de România TV.

Într-o alte înregistrări prezentate tot aseară, Țuțuianu spunea că Dragnea e cotat cu doar 4% pentru alegeri prezidențiale, că l-ar bate Iohannis la alegeri „de-l zvântură” și că PSD s-a comportat ca un „partid de maimuțe” când a acceptat ca Dragnea să meargă la cotroceni cu propunerea Sevil Shaideh fără ca aceasta să fi fost discutată în partid.

Referirea la Ministrul Andrușcă a apărut în contextul în care Țuțuianu califica calitatea guvernului drept ”o tragedie”.

Citeste si: Poza zilei cu Andrușcă: Omul, Atitudinea, Privirea!

Contactat de postul de televiziune menţionat, Adrian Ţuţuianu, fost ministru al Apărării în Cabinetul Tudose, a spus că înregistrările prezintă discuţii de la întâlniri pe care le-a avut cu primari şi preşedinţii organizaţiilor locale. „Din ce am înţeles eu, sunt înregistrări din şedinţe pe care le-am avut cu primari, cu preşedinţi de organizaţii locale, consilieri judeţeni. Ele au fost livrate prelucrate, în sensul că sunt anumite pasaje scoase dintr-un anume context, dar pe fond ceea ce am spus în şedinţa CEx şi în scrisoarea care este publică, lucruri pe care le-am discutat şi cu colegii mei într-un cadru de partid aşa cum este normal. Este adevărat şi am spus-o că am greşit cu toţii. Am spus-o şi în CEx naţional. Nu cred că e normal să procedăm în acest fel. Evident că mi-am asumat şi partea mea de vină pentru că am fost prezent acolo”, a declarat Ţuţuianu, într-o intervenţie telefonică marţi seară la România Tv.

Reamintim că Dănuț Andrușcă este omul de încredere al lui Ionel Arsene, președintele PSD Neamț. O altă numire cel puțin de controversată făcută la propunerea aceluiași Arsene este cea prin care ca prefect al județului a fost numită Daniela Soroceanu.

D.V.
sursa audio – Romania TV

3 thoughts on “ÎNREGISTRARE DEVASTATOARE: „Cel mai idiot Ministru!” Ţuţuianu, către Arsene, despre Andruşcă

  1. Cu tot respectul, nici dl. Tutuianu nu e departe de Andrusca!Sunt sigur ca, daca cei doi ar fi fost colegi de guvern, dl. Tutuianu ar fi fost intr-o admiratie fara margini pentru dl. Andrusca!

  2. Reamintiti-va de cuvintele marelui Eminescu :…fonfii si flecarii, gagautii si gusatii, balbaiti cu gura stramba, sunt ”stapanii ”astei natii…..acum realizam cata dreptate avea, acum o suta treizeci de ani in urma….

Lasă un răspuns