Înotătorul atomic Avram Iancu va despica apele Lacului Bicaz!

Eveniment unic în județul Neamț anunțat de către „înotătorul atomic” Avram Iancu care duminică (20.06.2021) va fi protagonistul unui nou episod în care își depășește limitele: 23 de km de ape, străbătute în înot, de la Poiana Teiului până la Barajul Bicaz.

La ora 8 dimineața mă voi arunca în apele reci ale Bicazului (17-18-19 grade Celsius) și voi străbate cei 23 de kilometri ai celebrului lac românesc, în aproximativ 10 ore, din direcția Piatra Teiului-Baraj.

Înotul se va desfășura după toate regulile de marathon swim și va fi recunoscut de către toate marile asociații de profil din lume : Marathon Swimmers Federation , World Open Water Swimming Association.
Din echipa acestui înot fac parte:
Swimmer: Avram Iancu
Observers: 1 Mihai Badea , 2 – un reprezentant al presei nemțene
Paddlers: Marc Neculai , Flavia Iancu, Andrada Iancu
Boat Pilot: Dan Pârjolea
Land support (car): Vanea Aniko Emese
Land support (tech): Sergiu Hălăucă”, spune înotătorul.

Avram Iancu mai menționează că aventura de la Neamț este, în fapt, și un antrenament pentru o încercare mult mai grea, pe care o pregătește pentru un lac din Ungaria: „Vă vom pune la dispoziție un link LIVE TRACKER (țineți aproape!) unde, pe toată durata zilei, veți putea urmări evoluția înotului meu în timp real. Este și pentru voi un bun prilej de a vă acomoda cu o astfel de urmărire în perspectiva marelui înot din lacul Balaton, de luna viitoare. ”.

D.V.

Lasă un răspuns