A înjunghiat un tânăr și acum se dă victimă


Un bărbat de 25 de ani care a înjunghiat aseară un tânăr cu șase ani mai mic încearcă să se disculpe în fața anchetatorilor, pozând în victimă. Evenimentul s-a consumat în jurul orei 22.00 în stația Peco de vis-a-vis de Petrodava, când cei doi au dat nas în nas, iar la un moment dat cel din urmă, care a mai avut probleme cu legea, a scos un cuțit și i l-a băgat tânărului în spate. Acesta a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a SJU Piatra Neamț, iar expertiza a dovedit că leziunile care i-au fost provocate i-au pus viața în pericol și că va avea nevoie de 20-25 de zile de îngrijiri medicale pentru a-și reveni. La scurt timp după comiterea faptei, și agresorul a fost prins de polițiști, care l-au dus la audieri, ulterior reținândul-l pentru 24 de ore.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Neamț, procurorul șef Virginel Cornea, la audieri cuțitarul care nu are domiciliu stabil și stă pe unde apucă, a spus că o persoană i-a dat niște bani să meargă să-i cumpere un pachet de țigări. Ajuns în stația Peco, s-a întâlnit cu cel care avea să-i devină victimă, care mai era însoțit de cineva.
Din spusele lui, a lovit cu cuțitul de teamă ca respectivele persoane să nu-i fure banii, pentru că un episod similar s-ar fi consumat în urmă cu o săptămână. El le-a mai spus anchetatorilor că se cunoștea de aproximativ o lună de zile cu victima”, a precizat Cornea.
Astăzi, tânărul urma să fie dus în fața instanței de judecată, cu propunerea de arestare preventivă pentru tentativă de omor. 


Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns