ÎNFRÂNGERE USTURĂTOARE la Tribunal pentru primarul Chitic!

Primarul municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic a suferit o înfrângere cruntă în faţa instanţei, în faţa firmei municipalităţii Locativserv. Mai exact, în faţa directorului Jănel Iosub şi a AGA Locativserv pentru că acţiunea deschisă de “reclamantul Municipiul Piatra Neamţ, prin Primar” (împotriva firmei respective şi a Oficiului Registrului Comerţului) viza blocarea înregistrării la ORC a unei Hotărâri AGA prin care era prelungit mandatul directorului.
Tribunalul Neamţ a respins ca nefondată cererea Primarului şi, prin sentinţa pronunţată în urmă cu câteva zile, “Admite cererea de înregistrare menţiuni nr. 6899/01.03.2017, formulată de petenta SC Locativserv SRL şi dispune înregistrarea în registrul comerţului a menţiunilor Hotărârii AGA nr. 4/01.03.2017, precum şi publicarea în Monitorul Oficial”.
Sentinţa este executorie, adică trebuie pusă imediat în executare chiar dacă reclamantul are şi varianta căii de atac.
Mai jos, minuta şedinţei:

<<Ora estimata: 12:00
Complet: COM7
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Respinge, ca nefondată, cererea de intervenţie formulată de reclamantul Municipiul Piatra Neamţ, prin Primar, în contradictoriu cu pârâţii SC Locativserv SRL şi Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Neamţ. Admite cererea de înregistrare menţiuni nr. 6899/01.03.2017, formulată de petenta SC Locativserv SRL şi dispune înregistrarea în registrul comerţului a menţiunilor Hotărârii AGA nr. 4/01.03.2017, precum şi publicarea în Monitorul Oficial. Executorie. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Neamţ. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 12.04.2017. 
Document: Hotarâre  550/2017  12.04.2017>>.

La ultima conferinţă susţinută de Ionel Arsene (preşedinte CJ Neamţ, preşedinte PSD Neamţ) la sediul partidului, întrebat despre primarul Chitic, respectivul a dat un răspuns antologic: “Primarul Chitic. Ce să mai spun? Nu am ce spune despre asta. Mai nou, primarul Chitic stă toată ziua şi se ceartă cu Jănel (Iosub – N.R.). Asta e treaba lui de primar, să se certe toată ziua cu Jănel?”.

Confirmând parcă faptul că replica lui Arsene trece din zona ironiei în cea a hazului de necaz, portalul instanţelor de judecată menţionează, în afară de dosarul de mai sus, un altul (1534/103/2017) în care reclamant este acelaşi “Municipiul Piatra Neamţ” iar pârâţi tot Locativserv şi ORC. O fi apelul la sentinţa de mai sus, o fi altă cauză, Dumnezeu ştie… Cert este că, după câte se vede, şi primarul şi angajaţii instituţiei, au treabă la greu cu Locativserv şi directorul acestei firmei…

Daniel VINCA

 

 

One thought on “ÎNFRÂNGERE USTURĂTOARE la Tribunal pentru primarul Chitic!

  1. 1. Primarul actual ar trebui sa demisioneze urgent pt. mizeria , gaurile din asfalt si limsa de o activitate minima de gospodar al orasului;
    2. Tinichigiul Janel care a ajuns director la o societate condusa politica fara a avea nici un merit managerial trebuie sa dispara de la Locativserv.
    3. Multe din hotararile date de tribunalul neamt sunt pe langa cauza. Multe se rejudeca la Curtea de Apel.

Lasă un răspuns