Înfrângere cruntă pentru TSD Neamţ

DSC_0202

12 la 2! Acesta este scorul înfrângerii umilitoare pe care şi-a trecut-o în cont echipa de fotbalişti amatori înscrisă sub numele TSD Neamţ la ce-a de a 2-a ediţie a Cupei Cetatea Neamţului.

Iar TSD-iştii nemţeni au fost eliminaţi încă din primul meci de nimeni altcineva decât de echipa… tinerilor social-democraţi de la Târgu Neamţ. Adică de subordonaţii lor. După această victorie, TSD Neamţ şi-a mai adjudecat două meciuri (cu Primarii şi cu Pompierii), câştigând astfel şi competiţia.

002_exposure_resizeBineînţeles că, aşa cum se întâmplă la o competitive amicală, nici de la Târgu Neamţ nu au lipsit şarjele. “Păi tot spunea şeful nostru de la judeţ, Adi Bourceanu, că în politică e normal ca şi meritele să fie distribuite în funcţie de rezultate. La aşa măcel, 12-2!, ar cam trebui să se golească Biroul Judeţean de tineret şi să mai fie promovaţi câţiva de la Târgu Neamţ”, spunea o suporteriţă din oraşul de sub Cetate. “La TSD judeţ sunt nişte adevăraţi olimpici. Azi au arătat că important nu e să câştigi, ci să participi…”, a completat-o o alta, făcând referire la spiritul olimpismului.

După competiţie, TSD-iştii de la judeţ şi cei de la Târg au mers, împreună, la o bere sau la un suc. Iar banii donaţi de cele două echipe şi de celelalte şase care au participat la competiţie vor fi dirijaţi în aceste zile pentru ajutorarea a 8 familii nevoiaşe.

vestea.net

Comentarii Facebook

One thought on “Înfrângere cruntă pentru TSD Neamţ

Lasă un răspuns