Infracțiuni rutiere: şpriţ la volan, documente expirate…

Derapaj cu zăpadă şi alcool

În noaptea de 21.11.2014, în jurul orei 03.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Botești, au intervenit la solicitarea unui conducător auto care a sesizat faptul că a derapat, ieșind în afara părții carosabile cu autoutilitara pe care o conducea pe DN 2, în localitatea Barticești.
La fața locului polițiștii au constatat că șoferul autoutilitarei, un băcăuan de 26 de ani, datorită faptului că drumul era parțial acoperit cu zăpadă, a derapat și a intrat în șanțul din dreapta a sensului de mers Hălăucești – DN 2, accidentul fiind soldat doar cu pagube materiale. La testarea șoferului cu aparatul etilotest, a reieșit faptul că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Roman pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducătorului auto i s-a reținut permisul de conducere și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tânăra, maşina şi dosarul penal

În noaptea de 23.11.2014, orele 00.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Săbăoani, aflându-se în serviciul de patrulare pe strada Progresului din localitate, au depistat în trafic o tânără de 22 de ani, din Buruienești, în timp ce conducea un autoturism, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

Alcool, copac…

În noaptea de 23.11.2014, orele 04.10, polițiștii din cadrul SPR 5 Gârcina, în urma unei sesizări, au identificat un tânăr de 23 de ani, din Piatra Neamț, care  ar fi condus un autoturism pe DN 15C și, fiind sub influența alcoolului, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un copac. În urma impactului a rezultat doar avarierea autoturismului.

În toate cazurile, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii la regimul circulației pe drumurile publice.

sursa: IPJ Neamţ

 

 

 

 

Lasă un răspuns