Informația momentului pe cazul pacienților ținuți ca vitele sub cerul liber: Prefectul Lazăr cere demisia lui Arsene și demiterea managerului Verzea de la Spital

Prefectul George Lazăr a cerut în urmă cu câeva minute demisia lui Ionel Arsene (președintele CJ Neamț) și demiterea managerului Silviu Verzea de la Spitalul Județean Neamț, într-o conferință de presă ținută chiar lângă zona de Triaj, acolo unde alaltăieri cel puțin 10 pacienți au fost ținuți 7-10, chiar 14 ore sub cerul liber.
Lazăr a declarat că ieri i-a convocat în ședință pe șeful DSP Neamț și pe managerul Verzea, ultimul fiind total nepregătit, arătând că nici nu cunoaște situația din Spital.
Întrebat de jurnaliști ce se va întâmpla dacă Arsene și Verzea nu dau curs solicitării lui, prefectul Lazăr a răspuns sec: „Îi va bate Dumnezeu!”.
Prefectul a adăugat că a făcut încă de ieri adresă la Ministerul Sănătății, a informat despre această situație și a cerut un control. Același lucru l-a făcut și cu DSP care, de azi, a început un control la Secția UPU.
Vom reveni.

 

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns