Informația momentului: Luni reîncep lucrările la drumul Bicaz-Poiana Largului!

E cea mai importantă informație în Neamț, nu doar a momentului ci poate chair a anului. Reîncep lucrările pe DN 15, pe tronsonul Bicaz-Poiana Largului iar Vestea vă spune, în premieră, și când se produce minunea: luni! Luni, 13 iulie 2020!
Informația a fost confirmată de surse apropiate de firma Aqua Parc care au dat asigurări că luni se intră masiv pe lucrare, cu utilaje și echipe complexe.

O informație pe același subiect a fost făcută publică și de deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, care nu a anunțat ziua ci doar începerea iminentă a lucrărilor: <Lucrările de modernizare la DN 15 vor fi finalizate până în luna septembrie! Unul dintre cele mai importante obiective de infrastructură rutieră pentru Valea Muntelui, din județul Neamț, va fi finalizat cu celeritate.
Guvernul PNL, prin C.N.A.I.R și Direcția Regională de Drumuri și Poduri – D.R.D.P. Iași au stabilit cu societatea care și-a asumat lucrările de modernizare și reparații a DN 15 să le finalizeze în cel mai scurt timp.
D.R.D.P. Iași va face plățile restante. Antreprenorul se obligă să demareze lucrările rămase de executat, conform termenelor stabilite pentru executarea acestor lucrări și va depune toate eforturile pentru finalizarea acestor lucrări în termen de 14 zile de la data emiterii de către D.R.D.P. Iași a Ordinului de reluare a execuției lucrărilor.
Dincolo de luptele politice, interesul cetățenilor primează! Valea Muntelui are nevoie de o șosea funcțională pentru a avea oportunități de dezvoltare! Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor din Guvernul PNL care au acționat, în limita legii și corectitudinii, pentru a debloca acest proiect>.

Sursele Vestea au mai precizat că după rundele de discuții și negocieri dintre constructor și beneficiar (DRDP Iași) a fost stabilit și un grafic al plăților restante (circa 30 la sută din total lucrare) și al celor pentru restul de lucrări (circa 10 la sută). Plățile urmează a fi începute în partea a doua a lunii iulie și eșalonate până prin septembrie.

Surse apropiate de PNL au confirmat că reportajul video realizat de Vestea („Din drum ne-ați fpăcut mormânt”) a fost văzut și de Ministrul Transporturilor dar și de premierul Ludovic Orban care, apoi, într-o discuție cu Ministrul respectiv a cerut urgentarea reînceperii lucrărilor, punctând că „poate o faceți până nu vor face serial cu acel drum de la Neamț”.

 

 

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Informația momentului: Luni reîncep lucrările la drumul Bicaz-Poiana Largului!

  1. „Un imbecil este o persoană care cauzează pierderi unui alt individ sau grup de indivizi, fără a câștiga nimic în schimb, uneori chiar suferind pierderi de pe urma acțiunilor sale” (a Treia Lege a imbecilității – C.M. Cipolla).Cin’ sa fie, cin’ sa fie oare P(D)NL !!!

Lasă un răspuns