Independenții (PACT): Ar trebui făcută o statistică a înjurăturilor la final de campanie!

O propunere cel puțin interesantă a venit în această dimineață din partea candidaților independenți PACT din Neamț pentru alegerile parlamentare din decembrie. Practic, Sebastian Burduja – candidat pentru Camera Deputaților – și Andrei Carabelea – candidat la Senat – au spus, într-o conferință de presă, că ar fi interesant de făcut o statistică a înjurăturilor la finalul campaniei electorale.
Declarațiile celor doi vin pe fondul experienței din teren și, așa cum lămurește Andrei Carabelea, înjurăturile „colectate” de la oameni nu au fost adresate lor, ci regimului politic postdecembrist. „Din fericire, oamenii nu ne-au înjurat pe noi, ci pe toți politicienii de după 1989. În acest mod, nemțenii din tot județul și-au arătat nemulțumirea și dezaprobarea față de majoritatea celor ce au urcat pe scena politică în ultimii 27 de ani. Aceștia sunt oamenii pe care ne bazăm, sunt cei care știu exact să spună ce îi doare și nu se feresc să o facă. De demagogi s-a săturat toată lumea”, a apreciat Andrei Carabelea.
Pe lângă proiectele pe termen mediu și lung și direcțiile de urmat pe care cei doi aspiranți la un fotoliu de parlamentar le-au repus pe tapet ca de fiecare dată, subiectul cel mai important s-a axat tot pe oameni și pe numărul de semnături strânse până în prezent din partea cetățenilor. „Am reușit să strângem peste 6000 de semnături, în condițiile în care minimul necesar pentru a intra în competiția electorală este de 4700. Am avut zile în care s-au strâns chiar și o mie de semnături de la oameni, iar asta nu poate decât să ne impulsioneze să mergem mai departe și să ducem la bun sfârșit tot ce ne-am propus, pentru o Românie pe bune. Nu avem de gând să ne oprim!”, a conchis Burduja.

Alex SÎRBU

3 thoughts on “Independenții (PACT): Ar trebui făcută o statistică a înjurăturilor la final de campanie!

  1. ..sa inteleg ca aceasta investigatie a injuraturilor constituie o strategie de campanie a voastra? Interesant, apucati-va de lucruri serioase..

  2. DEMAGÓG, – Persoană care caută să-și creeze o popularitate prin discursuri bombastice, prin promisiuni mincinoase

    Cum vine FALS DEMAGOG???

    De falși demagogi s-a săturat toată lumea”, a apreciat Andrei Carabelea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.