Independenţii Burduja şi Carabelea: „Suntem singurii candidaţi care avem curajul să-i privim pe oameni în ochi!”

Candidatii independenti sustinuti de PACT“Vom scrie istorie aici, la Neamt!”

pact

Vineri, 25 noiembrie 2016, Sebastian Burdujacandidat independent la Camera Deputatilor si Andrei Carabelea – candidat independent la Senatul României au sustinut o conferinta de presa in municipiul Roman.

Cei doi independenti au vorbit atat despre stadiul campaniei electorale in judetul Neamt cat si despre propunerile pe care le au pentru dezvoltarea economica a zonei Roman si  pentru o justitie pe bune. 

„Suntem pe cale sa facem istorie aici la Neamt! Dupa cum stiti, de 27 de ani in Romania nu a mai fost ales un candidat independent in Parlamentul Romaniei iar noi suntem increzatori ca de la Neamt va pleca scanteia care va aprinde intreaga Romanie! Din discutiile purtate in strada, la firul ierbii, cu cei peste 20.000 de cetateni pe care i-am intalnit in targuri, oboare, bazare si pe strazile din orasele si comunele judetului am aflat ca oamenii s-au saturat de politicieni corupti si incompetenti. Stim care sunt problemele si dorintele lor, ce asteptari au de la oamenii care-i vor reprezenta in Parlament. Toate aceste discutii ne dau putere si increderea ca la alegerile din 11 decembrie, Neamtul va da doi parlamentari independenti. Multumim tuturor celor care ni s-au alaturat si continua sa se alature acestei miscari nationale care, suntem convinsi, va cuprinde intreaga Romanie. Legat de stadiul campaniei, va mai pot spune ca am reusit sa punem afise in toate colturile judetului si suntem fericiti sa vedem ca oamenii ne primesc cu bratele deschise, cu bucurie, ca ne impartasesc necazurile lor. Cred ca suntem singurii candidati din aceasta competitie electorala care avem curajul sa-i privim pe oameni in ochi iar asta se simte.” A declarat Andrei Carabelea – candidat independent la Senatul României.

In ceea ce priveste dezvoltarea economica a judetului Neamt, Sebastian Burduja – candidat independent la Camera Deputatilor a subliniat faptul ca zona municipiului Roman este una foarte importanta, in care este nevoie de o infuzie masiva de capital, lucru care se poate realiza prin atragerea de investitori straini.

„Zona municipiului Roman trebuie sa redevina una atractiva din punct de vedere economic pentru ca este o zona bogata, inconjurata de comune dens populate, cu oameni care s-ar intoarce oricand acasa daca ar avea unde sa munceasca aici. Va asigur ca voi fi un interlocutor neutru, care va sta la masa cu orice investitor dar si cu orice primar dornic sa dezvolte proiecte pentru binele comunitatii pe care o conduce. In acest context, vreau sa subliniez ca orice vot pe care-l voi primi atat aici cat si in oricare alt colt al judetului va conta enorm pentru mine si va insemna asumarea unei noi responsabilitati. Pentru ca alegerile din decembrie nu sunt despre mine, Sebastian Burduja si lupta mea cu sistemul, ci despre fiecare dintre noi. Sa nu lasam ca resemnarea si neincrederea – cei mai mari dusmani ai acestor timpuri – sa invinga. Haideti sa construim impreuna Romania pe bune! Pentru ca meritam, pentru ca putem, pentru ca e acum ori niciodata!” A declarat Sebastian Burduja – candidat independent la Camera Deputatilor.

In cadrul conferintei de presa, cei doi candidati independenti au prezentat si principalele masuri pe care le propun in vederea realizarii unei justitii pe bune. Acestea sunt: confiscarea extinsa a averilor obtinute ilicit si recuperarea integrala a prejudiciilor, triplarea pedepselor pentru acte de coruptie si alte infractiuni conexe si combaterea coruptiei dinspre mediul privat inspre mediul public prin realizarea unei coalitii a firmelor curate si a unei liste a companiilor curate, publicata anual de ANAF.

V.N.

cop-burduja-carabelea