Inculpatul Arsene dă lecții de moralitate și patriotism: „Discuția este despre România. Nu cedăm țara”

Trimis în judecată în două dosare penale în care este acuzat de mai multe fapte de corupție, inculpatul Ionel Arsene emite în mod public judecăți de valoare, o face pe analistul, îi împarte pe PSD-iști dar și pe alți români în buni și răi, stabilește grade de patriotism și, evident, plasează tot scandalul din interiorul PSD în zona agenturilor care vizează bogățiile României, apărate cu sâr de patriotul și șeful său de partid Liviu Dragnea (condamnat penal).

<<Asistăm în ultimele zile la o întreagă discuție publică despre nemulțumiri în interiorul PSD și față de președintele Liviu Dragnea, discuții ce fac deliciul unor analiști de șanț și rating televiziunilor insolvente. O spun fără nicio reținere, este o falsă temă.
Discuția este de fapt despre România, despre resursele ei și despre refuzul președintelui Liviu Dragnea de-a face vreun compromis în acest sens. Este despre presiune asupra PSD pentru a da gazele din Marea Neagră de pomană și despre perpetuarea unor metehne vechi care au îmbogățit pe mulți pe spatele statului român.
Ce știu cu siguranță este că nu vom ceda presiunilor indiferent câte astfel de discuții vor mai genera unii și alții și indiferent de câte scrisori publice vor mai scrie! #psdunit 
#nucedămțara>> – aceasta este postarea de pe facebook al celui acuzat de procurorii DNA cum se lăuda el că e în stare să mituiască pe șeful ANI sau să aloce finanțări pentru lucrări din care constructorii să-i întoarcă procente ca parandărat (obiectul primului dosar) sau care, prin firma familiei subcontracta lucrări realizate pe bani publici pentru care prețurile erau de câteva ori mai mari decât cele de pe piață.

Din mesajul de mai sus transpare supărarea inculpatului care este considerat drept un locotenent al condamnalui Liviu Dragnea că, pe subiectul bălăcărelilor interne din PSD, toată opinia publică și toată presa (inclusiv televiziunile insolvente pe la care altădată Dragnea era ridicat în slăvi – cazul Antenelor) nu rezonează cu mesajele oficioase ale PSD și românii au ocazia să asculte și alte opinii, inclusiv pe cele de la sursă care dezvăluie anumite atitudini dictatoriale.

Dincolo de faptul că un inculpat judecat în două dosare penale și care face obiectul altor dosare aflate în cercetare dă lecții de moralitate, violența unui astfel de mesaj devoalează o anumită disperare a „găștii Dragnea” că dezvăluirile recente nu mai vin de la clasicii adversari ci chiar de la oameni din interiorul PSD care spun că s-au săturat de dicatatura și minciuna tip Dragnea, multiplicate, în unele cazuri, și în teritoriu.

P.C.
sursa foto – Mediafax

Comentarii Facebook

5 thoughts on “Inculpatul Arsene dă lecții de moralitate și patriotism: „Discuția este despre România. Nu cedăm țara”

 1. 90% dintre oamenii sanatosi la cap inteleg exact disperarea si mizeria in care se zbat guvernantii nostri. Chiar daca in spatiul public apar si idiotenii cu pretentii de analize, de la autointitulati jurnalisti locali, despre cum se zbat iubitii conducatori ai tarii (a se citi Dragnea, Arsene si inca vreo 10-15) sa scape tarisoara asta de hoti si cum sa redea bogatiile tarii romanilor. In deplin analfanetism, „analistii” ne spun ca in situatia in care „gazul rămâne în mare parte în România, atunci PSD-ul ar avea de unde să suporte măririle de salarii și alte cheltuieli pe care ar vrea să le facă…”. Mai exact, le da in cap (fara sa isi dea seama) exact guvernantilor pe care-i lauda. Cum adica, Bobita, guvernantii tai iubiti nu au bani de salarii? Ei au distrus echilibrul bugetar prin deturnarea excesiva a fondurilor publice catre plata unor salarii imense bugetarilor pentru a si-i fideliza, bazandu-se pe un studiu care ne spune ca ar fi zacaminte in Marea Neagra!
  Mergem mai departe si citim alta fraza pe care sigur nu a inteles-o atunci cand a scris-o „O fi adevărat că guvernul are unii miniștri de te doare capul, o fi adevărat și că se iau decizii absolut nefericite la nivel de conducere a țării, o fi adevărat și că unii politicieni fură cu nerușinare, dar la fel de adevărat este că dacă fugărim un guvern și punem în loc unul de băieți frumoși, educați și neanchetați penal…”. Pai la ce ministri s-o fi referit cand spune ca avem ministri de te doare capul? E suficient sa faci o verificare in mass media sa vezi care e ministrul considerat cel mai slab din istoria moderna a Romaniei. Mai spune ca e adevarat ca unii politicieni fura si nu cred ca se refera la opozitie, chiar daca si aceasta specie de politicieni si-ar dori sa fure. In final, bazandu-ma ce-i drept pe logica mea de femeie, sa inteleg ca e mai bine ca tara sa fie condusa de penali (atentie, penali pentru hotii, nu pentru accidente de circulatie) si needucati, deoarece ei sunt pseudo iubitori de tara?!

 2. Avand in vedere ca ,,dragii nemteni,, cunosc caracterul acestui parvenit, merg si eu pe zicala turcului, hai siktir !

 3. Pun lamaia la indemana si recitesc printre altele despre ,,perpetuarea unor metehne vechi care au îmbogățit pe mulți pe spatele statului român,, ??!!
  Mai omule unde naiba ai fost cand s-a impartit bunul simt, tu si ai tai cum v-ati imbogatit, cine l-a propus lui Dragnea pe Bula in functii inalte, culminand cu cea de ministru ?
  Ai plantat in functii cheie tot felul de moluste, culegatori de scame , pupatori de parti dorsale cu coloana f.inclinabila…..
  Iti permiti in continuare sa ne ei de prosti, cu toate ca putin sunt cei care nu stiu ca sunteti constituiti intr-o gasca si aveti drept scop doar interesele voastre personale, departe de interesele tarii .
  Trag nadejde ca veti fi opriti cat mai curand.

 4. Arsene tata,acestei tari ii va fi mai bine ocupata/vinduta la straini decit condusa de niste securisti,hoti si criminali ca voi si clica voastra transpartinica.

  In 28 de ani de ”guvernare romaneasca” a-ti adus aceasta tara la ruina.Numai a-ti furat criminalilor.

  Aceasta tara arata ca in anii 90.Tot ce vedem in jur a fost facut de Ceausescu.

  Desi nu s-a facut NIMIC, Romania are 100 miliarde euro datorie externa,totul vindut la analfabeti si interlopi,clanurile de tigani controleaza institutiile de siguranta,Parchetul/IPJ/DNA sunt praf de incompetenta si coruptie,nu are nici o autostrada,nu are infrastructura,4 milioane de romani au fugit in occident de jaful si hotiile ”guvernarii romanesti”.

  Arsene,este ultima speranta pe care acest popor o are, anume sa fim ocupati de oricine pentru a scapa de clica de securisti nenorociti si de aceasta clasa politica formata numai din hoti si tradatori.

  Chiar sub ocupatie acestei tari ii va fi mult mai bine.Suntem convinsi de asta.

Lasă un răspuns