Incredibil! Spitalul Județean Neamț nu are acum conducere deloc! Sunt internați 170 pacienți COVID!

Vid incredibil de conducere la Spitalul județean Neamț (unitate medicală Covid 19) care în acest moment nu are niciun șef. Niciunul! Conform ordinului de numire, dr. Daniela Marcoci și ceilalți membri ai Comitetului Director au fost în funcție doar pe perioada Stării de Urgență, mandatele acestora au încetat de drept în noaptea de joi spre vineri la ora 0.
În timp ce unii spun că noua echipă de conducere trebuie numită tot de Ministerul Sănătății (ca și precedenta) iar alții spun că în starea de alertă spitalul revine integral la CJ, cert este că la această oră (16.20), Spitalul Județean Neamț nu are conducere.
Vestea a publicat ieri o variantă de echipă de conducere, via MS, pe surse dar, până la această oră, în Neamț, nu a ajuns niciun document de la Ministerul condus de Nelu Tătaru.
Dr. Daniela Marcoci a precizat că astăzi pe la prânz au părăsit oficial Spitalul Județean Neamț, după ce au primit mulțumiri de la prefectul George Lazăr pentru activitatea depusă și a și semnat un proces verbal de predare-primire. La „primire” nu a semnat nimeni pentru că nu este director nou.
Spitalul județean Neamț are aprozimativ 1700 de angajați și, în acest moment sunt internați circa 170 de pacienți cu Covid 19. 

Daniel VINCA

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns