Incredibil – INTEROGATORIU MARATON / Gheorghe Ştefan, de 16 ore audiat la DNA!

stefan-mediafax-foto-liviu-adascalitei

Subiectul e cunoscut, Gheorghe Ştefan (primarul municipiului Piatra Neamţ) a ajuns luni, la scurt timp după ora 10 (dimineaţa) la DNA. Este marţi, ora 2,30, şi dacă despre alte persoane cercetate pe dosarul Microsoft se ştie, de câteva ore bune, că au fost reţinute, Ştefan se află tot în sediul DNA. Sau, cel puţin, aşa scria acum câteva minute, într-un UPDATE, siteul hotnews.

Un calcul simplu arată că primarul de Piatra Neamţ este în anchetă de … 16 ore! Dacă luăm de bună şi informaţia dată de presa centrală că mandatul de aducere a fost pus în executare după ce acesta a fost luat de acasă şi mai punem măcar 4 ore (drumul Piatra Neamţ – Bucureşti), rezultă un total de 20 de ore de transport + anchetă.

Dar şi 16 ore în DNA parcă e peste limita suportabilităţii fizice pentru un om care are o anumită vârstă, e cunoscut şi pentru anumite afecţiuni medicale, plus starea de stres cauzată de o atare situaţie, plus oboseala…

Comentarii Facebook

One thought on “Incredibil – INTEROGATORIU MARATON / Gheorghe Ştefan, de 16 ore audiat la DNA!

  1. E cam mult pentru saracutul ,,Buba,,… 16 ore de audieri…. e mult …. Daaaa…. scuzati-ma …. pentru ce este audiat??? 4 milioane SPAGAAAAAA!!!!!!!!! Si batrinii nostri traiesc din pensii mizerabile, spitalele colcaie de gindaci si doctori smenari…. Imi pare rau pentru ,,taticutul,, vostru dar ii doresc viata indelungata dupa gratii si sa adere la partidul politicienilor de dupa gratii! LA PUSCARIE JIJI!!!!!!

Lasă un răspuns