INCREDIBIL / Imploră să fie arestat: “Kovesi, nu ai vrea sa ma faci fericit?”

coperta tuburlui udrea masaj

După ce s-a remarcat prin felul în care a dat cu flit autorităţilor, protestatarul nemţean Mihai Ţuburlui se suceşte la 180 de grade şi cere, nici mai mult nici mai puţin, să fie arestat. Postarea acestuia de pe net este adresată chiar şefului DNA şi are un titlu clar şi sugestiv: “D-na Kovesi, va rog, arestati-ma!”.

Motivaţia acestui demers apare imediat, Ţuburlui dorind să aibă condiţii de carceră în aceeaşi celulă cu Elena Udrea şi cu “o maseuza de la un bordel de lux”. Mai exact, el ar dori să stea între cele două deţinute. Conştient că a trecut Ziua Bărbatului, Ţuburlui se agaţă de ultima şansă: “Kovesi, singura femeie care mi-ar putea indeplini visul. Kovesi, nu ai vrea sa ma faci fericit de ziua barbatului?”.

Citiţi postarea integrală:
“D-na Kovesi, va rog, arestati-ma!
Am auzit ca Elena Udrea ar sta in aceeasi celula cu o maseuza de la un bordel de lux al capitalei. Ce frumos! Toata viata am visat la un masaj erotic. Si ce ma dor salele! Tare mi-as dori sa ma teleportez intre cele doua! 
Da, stiu, a trecut ziua barbatului si am uitat sa o petrec. Insa, cred ca mai am o sansa: Kovesi, singura femeie care mi-ar putea indeplini visul. Kovesi, nu ai vrea sa ma faci fericit de ziua barbatului?”

D.VINCA

 

Lasă un răspuns