INCREDIBIL! Culiţă Tărâţă în concediu, dar cu jumătate din dreptul de semnătură după el!

tarata

Doar la Consiliul Judeţean Neamţ se poate întâmpla aşa ceva: preşedintele Culiţă Tărâţă a fost plecat în această săptămână în concediu însă delegarea dreptului de semnătură a fost făcută în mod… parţial!

Deşi sună extrem de ciudat, din păcate, delegarea competenţelor către vicepreşedintele Emilia Arcan a fost făcut nu ca într-o administraţie serioasă ci ca într-o glumiţă de desene animate. Cartoon Network marca Tărăţă!…

Concret, conform spuselor vicelui Arcan, atribuţiile care i-au fost delegate sunt „aproape toate”. Altfel spus, din lista de atribuţii prevăzută de Legea 215 a Administraţiei Publice Locale lipsesc fix cele referitoare la execuţii bugetare, dreptul de semnătură în bancă sau decontarea facturilor. Să fi uitat Culiţă Tărâţă chiar de aceste atribuţii? Ei, aş!, în condiţiile în care chiar el a spus, de n ori, că nu are cum greşi întrucât şi specialiştii din CJ ştiu meserie şi ar fi vigilenţi la gafe pe aceste tematici şi că şi instituţiile statului veghează.

Omisiunea preşedintelui CJ nu este un afront adus doar vicelui Arcan şi administraţiei în sine ci şi legii şi instituţiilor statului, inclusiv Direcţiei de Finanţe… Pentru că Direcţia de Finanţe nu face plăţi din contul de Trezorerie al CJ Neamţ în cel al unui prestator de servicii sau de lucrări decât dacă în OP (ordin de plată) sunt invocate datele de identificare ale facturii şi ale contractului respectiv.

Presa locală relata în urmă cu câteva luni un episod la fel de ciudat. Aflat la Bucureşti, Tărâţă comandase celor din Consiliul Judeţean o procedură cel puţin absurdă pentru necesara semnare a documentelor din mapa zilnică de lucru: dosarele şi actele erau încărcate într-o maşină de serviciu care făcea drumul până în Capitală, maşina de serviciu se întorcea la Neamţ şi… tot aşa!

vestea.net

citeste si

Tudorel Radu: Culiţă Tărâţă confundă Consiliul Judeţean cu o firmă proprie

Fostul prefect Mitea acuzat de hărţuire sexuală

DECONSPIRAT! Foto cu fostul şef SRI Neamţ, Corneliu Corduneanu!

Administraţie HORROR: “Mi-e GROAZĂ când se apropie şedinţa de Consiliu Judeţean”

Avocatul Bourceanu i-a făcut “încadrarea” preşedintelui CJ Neamţ

DISPERAT! Cu limbaj de mahala în fruntea judeţului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.