Incredibil! Arsene a cerut ieri premierea lunară cu 4.500 de lei a Managerului Spitalului unde pacienții sunt ținuți ca vitele, 12 ore sub cerul liber

Incredibil! Ieri, în timp ce o țară întreagă se indiga văzând imaginile foto-video cu pacienții umiliți în curtea spitalului (bătrâni ținuți 10-12, chiar 14 ore sub cerul liber), președintele CJ Neamț, Ionel Arsene se gândea chiar la managerul numit de el, Silviu Verzea. Nu, nu că managerul trebuie tras de mânecă pentru ceea ce fac subordonații săi ci că ar trebui premiat. Lunar, cu un stimulent finaciar de circa 4500 lei.

Documentul cu nr 21.700 din 06 octombrie 2020 emis de CJ Neamț este un anunț de convocare (diponibil și pe siteul CJ) al forului legislativ judetean iar proiectul numărul 4 de pe ordinea de zi, inițiat chiar de Arsene arată cum președintele se gândea ieri nu la bieții pacienți (cărora li se recolta sânge pe scaun, afară, trimiși pentru probe de urină… în tufe) ci la bietul manager care merită un premiu lunar de aproape 1000 de euro:


Ca să nu fie dubii, priviți mai jos proiectul, susținerea lui prin Referat de aprobare semnat chiar de Ionel Arsene și prin Raport de Specialitate girat și semnat de diverși șefi din CJ, inclusiv de Directorul General al Direcției de Buget-Finanțe din cadrul CJ, Adriana Elena Bosovici:

Salariul minim brut este acum în România de 2230 lei, deci premiul lunar pe care îl propune Arsene pentru managerul Silviu Verzea este de 4460 lei, adică de aproape 1000 euro.
Consilierii care trebuie să voteze această grijă a președintelui CJ pentru buzunarul managerului unității sanitare unde oamenii sunt tratați ca vitele sunt la final de mandat. Până acum, Arsene a avut o majoritate asigurată de consilierii PSD plus ALDE plus unul de la PMP (trecut între timp la PPUSL, o anexă tot a PSD).

Daniel VINCA

Lasă un răspuns