Încredere! Directorul Spitalului: „Cred că noua clădire va fi gata în mandatul meu!”

Proiectul cu noul spital împarte nemţenii în două tabere: sceptici şi optimişti. Din categoria celor care sunt convinşi că proiectul şi macheta făcute publice de Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ, la ultima şedinţă de CJ vor deveni construcţie edificată face parte şi doctorul Codruţ Munteanu, actualul director al Spitalului Judeţean Neamţ.

„Eu cred că noul spital va fi construit în mandatul nostru!”, a spus directorul Munteanu arătând cu mâna spre el şi spre directorul medical Alexandru Juncu.

Mandatul managerului Munteanu a început în urmă cu câteva luni şi are durata de 4 ani. Dr. Codruţ Munteanu a mai spus că o astfel de lucrare durează, în general, 4-5 ani şi întrebat despre costurile proiectului a spus că deocamdată nu se poate vorbi de un preţ clar dar ar putea fi vorba de 200-300 milioane de euro.

 

D.V.

 

 

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Încredere! Directorul Spitalului: „Cred că noua clădire va fi gata în mandatul meu!”

 1. Domnul manager a vazut o astfel de lucrare, in sistem public, terminata in 4 ani?!Daca stie vreuna, sa ne spuna!

 2. Nu se va face nimic.

  Numai minciuni pentru prostii analfabeti mincatori de seminte care prin votul lor iresponsabil tin tara asta in inapoiere de 20 de ani validind numai hoti ca sa mai cistige niste alegeri pentru a fura in continuare.

  PSD -ul nu are nici un interes sa dezvolte aceasta tara.Interesul PSD -lui este sa o tina in subdezvoltare si analfabetism pentru a o putea fura.

  PSD-ul este de 6 ani la guvernare si nu a facut nimic decit sa fure.Toti banii au fost furati asa cum se intimpla si in prezent.

  Nu i-a impiedicat nimeni sa faca spitale,autostrazi,etc.Nici macar nu le trebuia bani,ii dadeau gratuit cei de la UE.

  NIMIC Arsene,doar niste asfaltari de 2 bani cu care se fura bani usor in niste sate/comune parasite.

  ZERO

  NIMIC Arsene laudarosule:

  Spitale= ZERO.

  Scoli cu program prelungit=ZERO

  Drum expres P.Neamt-Bacau=ZERO

  Centura orasului=ZERO

  Reabilitare drum P.Neamt Bicaz-Gheorgheni=ZERO

  Infrastructura turistica ZERO,paragina si mizerie peste tot.

  NIMIC pentru cetateni Arsene,Unde sunt zecile alea de milioane euro?Iti spun eu:in buzunarele hotilor care conduc acest judet spre ”prosperitate”si ”dezvoltare”

 3. Florine, de acord, dar daca in loc de PSD scrii PD, PDL , PNL, ori PNTCD, afirmatiile tale raman la fel de adevarate!

Lasă un răspuns