Inconștiență maximă: Cu un copil pe motor, la 151 km/h!

moto
Un motociclist a dat dovadă de o inconștiență incredibilă ieri, când a fost prins circulând cu viteză excesivă la Secuieni informează Poliția Neamț. Cu adevărat îngrijorător este faptul că bărbatul avea pasager un copil, și cu toate acestea a accelerat mult prea tare.
Aparatul radar l-a înregistrat circulând cu 117 kilometri pe oră, motiv pentru care i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a dat amendă. Odată sancționat, motociclistul nu numai că nu s-a liniștit, ci a ales să gonească și mai tare, ceva mai târziu fiind prins circulând cu 151 de kilometri pe oră, pe o porțiune unde limitarea de viteză era de 50 km/h.
Bărbatul este doar unul din participanții la trafic prinși pe picior greșit de polițiștii nemțeni în cursul zilei de ieri, când aceștia au ieșit pe stradă cu două mașini neinscripționate, dotate cu aparate radar.
„Polițiștii au depistat în total 23 de conducători auto  care nu au respectat legislaţia în vigoare și cărora le-au fost reţinute permisele de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h. Tot în cadrul acestei acțiuni, polițiștii au constatat două infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, dintre care una de conducere sub influența băuturilor alcoolice. Doar duminică, polițiștii au aplicat 277 de contravenții, dintre care 155 au reprezentat sancționarea nerespectării regimului legal de viteză, iar 17 pietoni, 14 bicicliști și 14 conducători de atelaje hipo au fost sancționați pentru abaterile săvârșite. În total, au fost reținute 28 de premise de conducere, majoritatea pe zona Romanului. Totodată polițiștii au retras 4 certificate de înmatriculare pentru abaterile constatate”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns