Incompatibilul Ciobanu demisionează din funcţia de Director Publiserv şi din PNL. Partidul care i-a dat funcţii şi contracte „nu mă mai reprezintă!”

Valentin Ciobanu şi-a anunţat pe net, în urmă cu jumătate de oră, demisia din funcţia de director al Societăţii Publiserv (firmă a Consiliului Local), din conducerea PNL Piatra Neamţ dar şi din simpla calitate de membru de partid, spunânc că PNL „nu mă mai reprezintă”.

Anunţul făcut pe un ton frontal nu lasă loc la comentarii, decât, poate, pe partea de culise, de motive care au dus la asemenea decizie: „Astăzi 05.07.2018 va aduc la cunoștință decizia mea de a demisiona din toate funcțiile pe care le detin in cadrul PNL Piatra Neamt( vicepreședinte BPL PNL PIatra Neamt, membru BPL PNL Piatra Neamt ), tot odată (sic!) renunț și la calitatea de membru in acest partid deoarece nu mă mai reprezintă.
Cu această ocazie mi-am depus și demisia din funcția de director general de la SC PUBLISERV SA. Mă înclin in fața tuturor angajaților PUBLISERV, mă bucur că i-am cunoscut și ca am lucrat alături de ei”.

Dincolo de evidenta greşeală „tot odată” (corect, „totodată”) care nu mai miră când e vorba de un politician care a probat că are probleme mai grave de exprimare, ar fi de subliniat coincidenţa cî acest anunţ survine la doar câteva zile după ce Justiţia, în primă instanţă, s-a pronunţat pe cazul demiterii fostului director, Adrian Niţă, pe care a etichetat-o drept nelegală, Niţă urmând să primească miliarde de lei vechi despăgubire (sentinţă cu drept de apel).

Oricum, e ciudată aserţiunea lui Ciobanu despre PNL („acest partid nu mă mai reprezintă”) din moment ce, până să fie ales consilier local pe listele acestui partid, personajul era un no-name din punct de vedere politic şi administrativ. Partidul respectiv i-a dat nu doar func’ii politice ci ;i pe cea de consilier local iar apoi, dup[ ce a apărut scandalul cu anchetele ANI, fix înainte de a fi declarat INCOMPATIBIL, tot administraţia butonată de PNL i-a dat pe tavă funcţia de director la societatea cu cel mai mare buget asigurat de administraţia publică. Şi în tot acest timp – dovadă şi decizia ANI – firmele familiei Ciobanu au fost strâns cablate la banul public, facturând produse şi servicii şi altor firme sau şcoli din subordinea Primăriei.

Mesajul lui Ciobanu are şi un P.S. care nu poate scăpa de suspiciunea de maximă ipocrizie: <<P.S. – am promisiunea Consiliului de Administrație că prin economia salariului unui director ( sa rămână la conducerea PUBLISERV numai 2 directori – 1 director general și 1 director tehnic/logistică ), vor mări fiecărui muncitor calificat sau necalificat cu 100 – 200 RON NET>>.

Reamintim că Ciobanu se ascundea populist după angajaţi şi atunci când era criticat de presă pentru gesturi personale şi avea tupeul să spună că prin respectivele articole sunt atacaţi salariaţii (cam ce a făcut PSD cu huiduielile pe care le-a mutat de la Firea la Halep) şi nu ştim pe cine poate convinge el de această grijă pentru banul public şi pentru salariile angajaţilor din moment ce atâta timp cât a luat leafă de director general a acceptat ca firma să fie ticsită de directori câţi nu au fost anterior.

Iar tot mesajul postat acum de Ciobanu nu îi aduce acestuia bănuiala de sinceritate din moment ce nu a spus clar, cu subiect si predicat, motivele acestor demisii…

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Incompatibilul Ciobanu demisionează din funcţia de Director Publiserv şi din PNL. Partidul care i-a dat funcţii şi contracte „nu mă mai reprezintă!”

  1. Aceste societati ale CL ar trebui, pur si simplu, desfiintate!Nu sunt decat locuri caldute pentru sinecuristi lipitori de afise, amante si neamuri ale politicienilor locali!

Lasă un răspuns