Incident la Motelul Cristina din Bicaz: Turist ieșean, în stop cardio-respirator


Un ieșean de 46 de ani a fost readus la viață după ce a intrat în stop cardio-respirator, din motive încă necunoscute. Bărbatul era cazat la Motelul „Cristina” din Bicaz iar sâmbătă dimineață, cu puțin înainte de ora 07.00, i s-a făcut brusc rău și s-a prăbușit la pământ. Potrivit responsabililor Serviciului Județean de Ambulanță Neamț, soția ieșeanului, asistent la Spitalul de copii „Sfânta Maria” din Iași a început imediat manevrele de resuscitare.
Între timp, la fața locului a ajuns și Salvarea, iar după aproape o jumătate de oră în care salvatorii s-au luptat să-l readucă la viață, bărbatul a răspuns manevrelor de resuscitare. Nimeni nu-și poate explica motivul pentru care bărbatul a intrat în stop cardiac, cu atât mai mult cu cât acesta nu se știa suferind de vreo afecțiune, nu consumase alcool și nu se expusese la soare cu o zi înainte.
El a fost transportat la secția de Terapie Intensivă a SJU Piatra Neamț, unde este internat și în prezent, așa cum ne-a fost confirmat de cadrele medicale. Nu am putut afla detalii despre starea de sănătate a pacientului, dar acesta se află în continuare sub strictă supraveghere.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns