Începe sezonul de baluri ale bobocilor

Odată cu începerea școlii are loc cel mai important eveniment din viata fiecărui liceean: balul bobocilor. Asteptat cu nerăbdare atât de elevii claselor a 9-a, cât și de cei mai mari care se implică în organizare, balul bobocilor este ocazia perfectă pentru a îi cunoaște mai bine si de a petrece cateva ore minunate alături de profesorii și colegii tăi, de această dată într-un cadru mai relaxat.

Dar așa cum este bine știut balul bobocilor este o încă un moment în care liceele concurează, fiecare în parte încercând sa aibă cel mai spectaculor bal și să ofere o amintire de neuitat noilor elevi de studii preuniversitare. Cum școala a început deja, bineînteles ca au început să apară și informații despre primele baluri ale bobocilor, astfel printre liceele care au dezvăluit informații despre aceste evenimente sunt:

Colegiul Național de Informatică
„A venit momentul pentru o mică pauză de la şcoală, aşa că elevii Colegiului Naţional de Informatică s-au decis să ia atitudine! E timpul să ne vedem fiecare de visele noastre şi să ne colorăm propriul drum cu puţină DISTRACŢIE!
Va invităm să fiţi alături de una dintre cele mai râvnite artiste la momentul actual, Irina Rimes. Nu vor lipsi de la acest eveniment nici DJ-ul nostru preferat, DJ Darius, dar nici organizatorii entuziasmaţi, care muncesc în fiecare zi din greu pentru a crea o atmosfera incendiară şi de neuitat!  ”

27 octombrie la Central Plaza

 

 

Colegiul Tehnologic Spiru Haret

„20 octombrie, noaptea în care vom schimba Galaxia împreună, pregătiți-vă să luați parte la cel mai tare eveniment din istoria Colegiului Tehnologic „Spiru Haret” Piatra Neamț. Strălucește şi tu alături de noi precum o stea din Galaxie în noaptea balului bobocilor care îşi vor arăta sclipirea în Salonul Bianca de la Restaurantul Ceahlău! Atmosfera,compania şi surprizele acestui eveniment te vor face să trăiești momentele la intensitate maximă . Vom crea o altă galaxie în care distracția domină. Te asteptai să îți spun ce invitat avem? Nu,nu,nu ! Fii părtaş la cel mai tare eveniment ,aşa vei afla toate misterele galaxiei noastre ! Te aşteptăm în galaxia noastră alaturi de Turner si Apel care vor întreține atmosfera ”

20 octombrie la Restaurantul Ceahlău

 

Colegiul National Gheorghe Asachi

„Vrei să strălucești mai tare ca o stea? Dacă da, te invităm pe data de 3 Noiembrie să fii la înălțime ca pe #Everest și să atingi apogeul petrecând ca celebritățile #delaapuslarăsărit, alături de invitatul nostru special: Shift. Iar asta nu e tot, DJ V.R.G va încinge atmosfera pentru ca noaptea să fie una demnă de Broadway . Bobocii noștri sunt pregătiți să vă cânte și să vă încânte cu momente de neuitat, împreuna cu organizatorii, care vă vor oferi seara la care orice artist ar râvni . Așa că, vino să #urcișisacobori pe strada celebrităților începând cu ora 19:00 la Hotel Central Plaza , pentru cel mai tare bal!!”

      3 noiembrie la Hotel Central Plaza

 

Rămâne de văzut ce surprize vor oferi și celelalte licee din județul Neamț pentru balurile bobocilor din acest an, însă e sigur că atât boboceii cât și cei din anii mai mari se vor distra în această perioadă.

 

 

Dana Vinca

Lasă un răspuns