Începe regalul voleibalistic

volei piatra neamt

Reprezentanţii administraţiei publice din Neamţ se declara încântaţi de faptul că Piatră Neamţ este gazda maratonului voleibalistic  care are loc la Sala Sporturilor.

Şi Emilia Arcan (Preşedinte CJ Neamţ) şi Dragoş Chitic (Primar Interimar de Piatra Neamţ) au participat astăzi la conferinţă de presă alături de organizatorii evenimentului, cele două instituţii oferind sume consistente pentru bună desfăşurare a competiţiei (CJ – 40.000 lei,  Primăria – 30.000 lei)

“Suntem încântaţi  că această competiţie are loc în Piatra Neamţ şi că noi, Consilul Judeţean, am putut oferi sprijin financiar. Intrarea este liberă pentru toţi nemţenii care vor putea asista astfel la acest eveniment  deosebit“, a declarat Emilia Arcan.

“Acest eveniment dovedeşte că investiţia în Sala Polivalentă a fost una eficientă şi oportună“ a menţionat Dragoş Chitic

Primarul a mai subliniat că în  perioada competiei vor fi la dispoziţie 2 linii de microbuz : Ciritei – Sala Polivalentă , Precista – Sala Polivalentă.

Cătălin Nemteanu, organizatorul acestui eveniment a declarat că trofeul  competiei  este unic  fiind o noutate  în România, el fiind turnat în bronz şi va fi transmisibil de la an la an.

 

Programul meciurilor   va fi următorul

Feminin — 8 aprilie
Alba Blaj — CSM Târgoviște (ora 17,00)
CSM București — Medicina Tg. Mureș (19,00)

Masculin — 9 aprilie
CS U Cluj — Explorări Baia Mare (14,00)
Arcada Galați — Municipal Zalău (16,30)

Finale — 10 aprilie
finala feminină (14,30)
finala masculină (17,00)

 

Narcis INIMOSU

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.