Începe reabilitarea Străzii Izvoare! În 2 săptămâni, anunță CJ…

Vestea bună pentru șoferii care înjură de ani de zile gropile de pe Strada Fermelor și pe cei care administrează acest drum este că ar începe realibitarea acestei artere rutiere, după cum anunță un reprezentant al CJ Neamț pe facebook (instituția Comunicatului de presă a devenit futilă la această instituție).
Vestea… rezervată este că lucrările ar urma să înceapă peste vreo două săptămâni, după ce ieri a fost predat amplasamentul constructorului care ar urma, de acum, să obțină avizele necesare.
<(…) Axa rutieră strategică 3: Neamț – Bacău va fi modernizată.
Astăzi am predat amplasamentul și am semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru primul tronson Piatra-Neamț – Horia, din cadrul proiectului „Axa rutieră strategică 3: Neamț – Bacău – Reabilitare și modernizare axa de transport Piatra Neamț – Mărgineni – Făurei – Horia – Ion Creangă – Icușești – limită județul Bacău“.
Acest proiect va începe cu reabilitarea străzii Izvoare din municipiul Piatra-Neamț, care este în stare avansată de degradare și le creează mari probleme șoferilor. Am promisiunea din partea constructorului că în maximum două săptămâni va avea toate avizele necesare și lucrările vor începe.
Proiectul cuprinde trei tronsoane: Piatra-Neamț – Horia, Horia- Ion Creangă și Ion Creangă – Icușești – limita cu județul Bacău.
Valoarea totală a proiectului de modernizare a celor 70 de kilometri este de 165,7 milioane de lei, din care 151 de milioane de lei provin din fonduri europene.
În cadrul proiectului sunt incluse lucrări pentru:
104 poduri și podețe
18 km de șanțuri betonate
105 drumuri laterale ce vor fi amenajate pentru accesul la acest drum județean
2,5 km rigole pentru scurgerea apei
Este un proiect complex, de importanță regională, care va dezvolta din punct de vedere economic județul Neamț!>, anunță pe facebook respectivul reprezentant al CJ Neamț.
Vestea a preluat ad-litteram pasajul de mai sus, cu tot cu virgulele lipsă dintre termenii enumerării.

D.V.
sursa foto – captură de pe video facebook


One thought on “Începe reabilitarea Străzii Izvoare! În 2 săptămâni, anunță CJ…

  1. Nu incepe nimic.

    In SEAP procedura este anulata.

    Asa cum se fac toate hotiile in Neamt probabil ca nu a castigat cel caruia ii era destinata ”lucrarea”.

    Si au ANULAT procedura.

    PSD=PNL=aceeasi mizerie,aceleasi hotii.

Lasă un răspuns