Încep lucrările la Variantă Gară și la Podul de la Piață

Astăzi a fost predat amplasamentul către constructor pentru proiectul de reorganizare și modernizare a coridorului de mobilitate de pe Bulevardul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida, anunță un comunicat de presă remis de Primăria Piatra Neamț.

De săptămâna viitoare vor începe mobilizarea executantului și crearea organizării de șantier. Lucrările principale cu care se va începe șantierul sunt frezarea asfaltului în zona bretelelor de la 1 Mai spre Piața Centrală și concomitent se va începe lucrul la noul pod din zona Pieței, pentru a patra bandă, și consolidarea structurală a podului existent.

Pentru coridorul de mobilitate Bulevardul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida termenul de execuție a lucrărilor este de 18 luni. Dintre acestea, 4 luni reprezintă timp friguros, iar perioada efectivă de lucru este de 14 luni.

În funcție de condițiile de trafic și stadiul lucrării, se vor efectua lucrări și pe timpul nopții.

V.N.

One thought on “Încep lucrările la Variantă Gară și la Podul de la Piață

 1. Loturile castigate de DanlinXXL se vor face IMPECABIL,

  Lotul cel mai important care trece prin centrul orasului a fost”castigat” de Mavgo(PSD),firma declarata de CNAIR incompetenta si neserioasa,fiind pe primul loc in Romania in topul firmelor care au primit aviz NEGATIV la calitatea lucrarilor executate. .

  Aceasta lucrare va fi o MIZERIE si in mod sigur nu se va finaliza in timp util iar toti banii de la UE vor fi pierduti.

  Este un DEJA VU Carabelea! pentru care vei fi RESPONSABIL!

  Alaturi de aceasta PANARAMA de firma lucreaza alta catastrofa care a mai distrus acest oras/dealul Cozla acum 10 ani,MOLDOCOR care in mod normal nu trebuia primita la nici o licitatie a Primariei Piatra Neamt.

  Faptul ca Moldocor a fost lasata sa distruga din nou acest oras arata ce iresponsabili lucreaza la Primarie si ce smenuri se fac acolo,impotriva interesului cetatenilor acestui oras.

  Cel care a ”organizat/pregatit ‘aceasta licitatie ”castigata”de aceste 2 firme incompetente RENUMITE pentru lucrarile de PROASTA CALITATE este direct raspunzator pentru catastrofa care urmeaza.

  Daca nu e vorba de spagi in mod sigur este vorba de prostie crasa,iar asemenea prosti nu au ce cauta la Primarie pe salariile COLOSALE de acolo.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.