Încep lucrările de modernizare a drumului de acces pe muntele Cozla

Primarul Andrei Carabelea a semnat ordinul de începere pentru lucrările de refacere a drumului de pe muntele Cozla, un obiectiv de infrastructură care, alături de modernizarea punctului de belvedere și Grădina Publică „Nicu Albu”, va contribui la diversificarea și dezvoltarea ofertei turistice a orașului, anunță un comunicat al Primăriei Piatra Neamț.

„Drumul va fi reabilitat de la punctul de belvedere până în apropiere de stația de telegondolă – la limita ariei protejate. Lucrările vor cuprinde refacerea profilului transversal al drumului pe toată lungimea sa și reabilitarea sistemului rutier, cu scopul de a crește rezistența la eroziune. Vor fi efectuate și lucrări care să reducă eroziunea solului și riscul de inundare a zonelor locuite din aval de drum.
Cel mai important, prin acest proiect vom asigura un traseu de agrement accesibil tot anul pentru pietreni și turiști”, menționează comunicatul Primăriei.

Amenajarea drumului de acces este o investiție realizată cu fonduri de la bugetul local și are o valoare de 3.700.000 lei, fără TVA.

V.N.

One thought on “Încep lucrările de modernizare a drumului de acces pe muntele Cozla

  1. Daca se vor face aceleasi lucrari in bataie de joc ca pe vremea lui Pinalti cand firme de partid de 2 bani precum Izopoint/Panaite si Moldocor au distrus dealul Cozla si orasul Piatra Neamt cu lucrari inutile si in bataie de joc cum ar fi observatorul,rigole si canale si diguri prin care nu a trecut 1 litru de apa,drumul refacut cu piatra cubica care s-a umplut de santuri si denivelari din cauza lucrarilor in bataie de joc ale Moldocor,lucrari facute doar pentru a fura banii publici,atunci mai bine ramane asa cum e….

    Daca se vor face lucrari”similare”inutile si de proasta calitate vor demonstra reaua credinta a acestei administratii si continuarea sifonarii banului public in favoarea unor firme de partid.

    Observatie:se observa ca acesta firma Moldocor care a distrus acest oras cu lucrari mizerabile in trecut este abonata la ”lucrarile”Primariei.
    Nota 2 pentru Carabelea pentru acest lucru.Se vede treaba ca smenurile si coruptia din Primarie este la fel ca pe vremea lui Pinalti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.