Incendii de sezon – vegetaţie uscată în flăcări

vegetatie uscata incendiu

Vineri, 24.04.2015, la ora 15:33, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată, pe un teren din oraşul Bicaz, satul Izvorul Muntelui. La locul indicat s-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi patru pompieri voluntari ai oraşului Bicaz cu o autospecială de stins incendii. La faţa locului, forţele au constatat că ardea vegetaţia uscată de pe un teren viran şi de la suprafaţa islazului comunal. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în limitele găsite. În urma evenimentului, a ars vegetaţia uscată de pe o suprafaţă de 400 mp de pe terenul viran şi, de aproximativ 1 ha, de pe islaz. Cauza probabilă a incendiului: foc în aer liber.

Vineri, 24.04.2015, la ora 18:28, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată, pe un teren din localitatea Mărgineni. La locul indicat s-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. La faţa locului, militarii au constatat că ardea vegetaţia uscată, pe o suprafaţă de aproximativ 1 ha. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în limitele găsite. Cauza probabilă a incendiului: foc în aer liber. Militarii au fost sprijiniţi de patru localnici şi de SVSU Mărgineni, care a participat cu un voluntar şi o autospecială.

Vineri, 24.04.2015, la ora 18:35, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată, pe un teren municipiul Piatra Neamţ, strada Dimitrie Leonida. La locul indicat s-au deplasat doi subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. La faţa locului, militarii au constatat că ardea vegetaţia uscată de pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp. Pompierii au stins în scurt timp incendiul. Cauza probabilă a incendiului: foc în aer liber.

V.N.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns