Încă un pas într-un proiect de suflet al lui Leoreanu: Proiectarea și execuția pentru modernizarea Spitalului Vechi, pe SICAP

Încă un pas dintr-un proiect de suflet al deputatului Laurențiu Leoreanu este făcut: a fost publicat pe SICAP anunțul pentru serviciile de proiectare și lucrările de execuție pentru modernizarea Spitalului Vechi (sau Spitalul Precista, cum mai este cunoscut).

<Voi urmări implicat toate proiectele importante pentru Roman, așa cum am făcut mereu, pentru că romașcanii merită un oraș din ce în ce mai frumos și funcțional.
Unul dintre proiectele care are multiple efecte în comunitate este „Reabilitare și extindere Așezământ spitalicesc 《Precista》”, cunoscut nouă ca „Spitalul vechi”.
După ce în luna martie au fost aprobați indicatorii tehnico-economici la nivel guvernamental, iată că am ajuns și la momentul publicării în SICAP spre licitație a serviciilor de proiectare și execuție>, declară deputatul liberal Laurențiu Leoreanu.

Parlamentarul PNL punctează atât beneficiile medicale ale acestei investiții cât și pe cele legate de partea de suflet, fiind vorba de reabilitatea unei clădiri emblematice: <Este un pas major spre realizarea acestei investiții importante care pe lângă reabilitarea unei frumoase clădiri istorice va aduce servicii medicale suplimentare în municipiul Roman.
Voi urmări în continuare parcursul acestui proiect și mă voi implica prin toate pârghiile avute la dispoziție pentru realizarea acestei investiții în bune condiții, printr-o bună colaborare cu administrația publică centrală>.

D.V.

Lasă un răspuns