Încă un navetist în fruntea Fiscului din Neamţ

lefterie

Ori nu mai sunt finanţişti cu talent de manageri în Neamţ, ori celebra rotaţie a cadrelor are şi resorturi speciale – de la 1 iulie, şeful Agenţiei de Finanţe din judeţ este un anume domn Eftemie Comănescu.

Dacă numele nu spune nimic nemţenilor, acest detaliu e pe deplin justificat. Noul finanţist şef al judeţului vine tocmai de la Teleorman, unde ocupa o funcţie similară.

Dacă motivul oficial invocat de ANAF la această numire ţine de îmbunătăţirea activităţii instituţiei nemţene, neoficial poate fi intuită şi varianta separării apelor în USL. Comănescu a ajuns şef la Fiscul teleormănean datorită competenţelor sale susţinute de PNL. Când PNL a plecat de la guvernare, acesta a uitat de susţinerea politică. Alţii nu au uitat şi cum directorul a fost insensibil la sugestia de demisie şi-a făcut rost de o şedere de 6 luni la Neamţ.

Şi uite-aşa, ca şi în cazul altor navetişti de pe filiera administrativ-politică, detaşarea lui Comănescu în judeţul nostru va costa bugetul de stat nu doar leafa cuvenită ci şi diurnă plus asigurarea costurilor de cazare.

 

D. VINCA

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.