Încă un navetist în fruntea Fiscului din Neamţ

lefterie

Ori nu mai sunt finanţişti cu talent de manageri în Neamţ, ori celebra rotaţie a cadrelor are şi resorturi speciale – de la 1 iulie, şeful Agenţiei de Finanţe din judeţ este un anume domn Eftemie Comănescu.

Dacă numele nu spune nimic nemţenilor, acest detaliu e pe deplin justificat. Noul finanţist şef al judeţului vine tocmai de la Teleorman, unde ocupa o funcţie similară.

Dacă motivul oficial invocat de ANAF la această numire ţine de îmbunătăţirea activităţii instituţiei nemţene, neoficial poate fi intuită şi varianta separării apelor în USL. Comănescu a ajuns şef la Fiscul teleormănean datorită competenţelor sale susţinute de PNL. Când PNL a plecat de la guvernare, acesta a uitat de susţinerea politică. Alţii nu au uitat şi cum directorul a fost insensibil la sugestia de demisie şi-a făcut rost de o şedere de 6 luni la Neamţ.

Şi uite-aşa, ca şi în cazul altor navetişti de pe filiera administrativ-politică, detaşarea lui Comănescu în judeţul nostru va costa bugetul de stat nu doar leafa cuvenită ci şi diurnă plus asigurarea costurilor de cazare.

 

D. VINCA

Lasă un răspuns