Încă un drogat prins la volan în Piatra-Neamț! Poliția, DIICOT, pe când prindeți și furnizorii drogurilor?

Al 7-lea caz de șofer prins la volan fiind și drogat, asta s-a întâmplat azi-noapte, în Piatra Neamț, puțin după miezul nopții.

”La data 28 mai a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Petru Movilă din Piatra Neamț. Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament suspect, fiind incoerent în mișcări și vorbire, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Cannabis. Bărbatul a fost condus la centrul de permanență, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanţelor stupefiante. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, anunță IPJ Neamț.

Deci al 7-lea caz in 2 luni, un detaliu care arată, ca vârf de iceberg, cam care ar fi dimensiunea reală a consumului de droguri în Piatra Neamț și la ce grad de „asumare” s-a ajuns dacă onor consumatorii de droguri se urcă și la volan, cu maxim tupeu.

Avem Poliție Județeană, avem BCCO, avem DIICOT. Pe când o lovitură adevărată dată traficanților de droguri care alimentează piața din Piatra Neamț…

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Încă un drogat prins la volan în Piatra-Neamț! Poliția, DIICOT, pe când prindeți și furnizorii drogurilor?

 1. Se stie foarte bine cine sunt distribuitorii si pe unde isi fac veacul…De ce nu se iau masuri?!Nu stiu, presupun ca exista niste directive..

 2. distribuitorii de droguri sunt politstii si procurorrii . folositi sunt minorii , preponderent . de peste 20 de ani . la fel prostitutia disimulata in folcloriste , marca pinalty . tot de peste 20 de ani . brusc , ati descoperit ceea ce va prefaceati ca nu vedeti si nu auziti .
  in spatele politistilor si procurorilor ( mari amatori de droguri si folcloriste ) inclusiv in sediile institutiilor , pazite de catre jandarmi , se afla clanurile de judecatori .
  drogurile vin prin firmele de transport , binecunoscute , ale interlopilor locali , nu prin dark net , cum bat campii imbecilii de la BCCO si DIICOT – cei care au facut o campanie , prin robert iosub si cristina mircea ( in principal ) de intoxicare a opiniei publice „piatra – neamt , cel mai sigur oras din europa , nu se consuma droguri , etc .
  in conditiile in care aici avem sute de traficanti ( conform dosarelor penale ) . fii de politisti , preoti , profesori , magistrati -capi de retea . locul de adunare – parcarea IPJ neamt , la stadion , str violetei -kaufland ,etc .
  mult de discutat si cu unele articole ale voastre de intimidare a celor care au demascat lumea interlopa , de-a lungul anilor . sa nu uitam de mafia iimobiliara , strans legata de traficul de droguri , de gastile de interlopi in uniforma care fac circ , noapte de noapte , prin oras .
  trebuie arestate judecatoarele si mizeriile de la parchetele locale care conduc lumea intelopa locala ( in prostia lor nu inteleg ca , de fapt , intelopii au fost scapati de sub control , in occident ). dealtfel , vad ca sunteti buni prieteni , toti jurnalistii , cu clanurile de traficanti de cocaina si heroina din neamt , care lucreaza la nivel national . gresesc ?
  eu am dat numele judecatoarelor laura moroiu ,strugaru doina , tanase catalina ( fosta militianca ) , a procuroarelor de la parchetele locale : hobincu , magdalina , buzenschi , berariu , a unui individ let , tot procuror , a unuia tenciuc , cu nevasta judecator – interlopi in roba care au instigat si au protejat , cot la cot cu politistii , interlopii locali .
  clanul botez , clanul donosa , clanul botezatu , clanul hanganu , clanul sicilienilor din obor , clanul politstilor din IPJ , in special cei angajati din 2016 din sursa externa ( adica din randul gunoaielor orasului ) , clanul de la ordine publica si circulatie – permise auto ; de fapt un judet republica autonoma , cu presa proprie ( adica voi ) in slujba interlopilor . lucrurile scapate de sub control de ani de zile .
  as testa antidrog unii magistrati si politisti , nominal . as merge prin salile de protocol ale edificiilor justitiei romane locale sa vedem daca au fost folcloriste pe acolo ,sau pe la locatiile unde se aduna , cot la cot cu interlopii , de ultima speta . gunoaie ale societatii , nu oameni ai legii . la fel , unii asa zisi dascali (profesori ) mai rai decat copii . in ce hal a ajuns acest judet ? la partide , lafel : PSD si PNL – doua cuiburi de prostituate si drogati . cum au ajuns creaturile acestea sa conduca societatea ? de aceea ne trateaza ca pe niste sclavi , pentru ca le permitem .
  pentru conformitate : dosarele penale 1742 /p 2018 si 932 sau 936/p/2019 , si alte dosare musamalizate la parchete si politie .
  cu o precizare : fapte reclamate sau confirmat ulterior , au rezultat decese , iar responsabilitatea o poarta gasca enumerata mai sus . faptele acestea nu pot fi ascuns ela nesfarsit . este relevant modul cum au procedat impotriva mea si ce documete au fost intocmite , in fals . cam cati indivizi sunt implicati si cati ani de puscarie merita aceste gunoaie in roba si uniforma ? sa nu nu uitam nici politrucii locali , cum au organizat mafia locala , folosindu-se de tigani ( canul capra si clanul stanescu ) ca factori de intimidare si terorizare a cetatenilor si gastile interlope disimulate in firme se paza – politia privata a orasului , care bate oameni pe strada , cot la cot cu politia si jandarmii – IPS security .
  prezentul comentariu este si un denint public adresat gunoaielor de la DIICOT si CSM . subliniez , gunoaie in roba .
  ai uita sa public si faptul ca talharul din garcina era din clanul politistlor , reclamt de subsemnatul din anul 2015 .

Lasă un răspuns