Încă un director de instituție, pe ducă! Din funcție…

Încet dar sigur, unele instituții deconcentrate din județul Neamț sunt scuturate de anumiți directori care au ocupat funcțiile – dincolo de meritele profesionale – și cu sprijinul carnetului de partid (bin buzunar sau din suflet).
După ce șeful DSV a fost detașat în celălalt capăt de țară, în câteva zile, opinia publică nemțeană va afla despre un alt director de instituție foarte importantă care își va pierde fotoliul, chiar de tot, după cum spun sursele Vestea.
Din anumite considerente, nu vom spune despre cine e vorba dar, undeva în acest text (ca să nu fie vorbe), este strecurat un cuvânt cheie…
Atunci când vom reveni cu confirmarea informației (sau cu neconfirmarea, ca să lăsăm un pic de suspans) vom face trimitere clară și la instituție, și nume, dar și la cheia din această știre.

Și schimbarea care urmează este un exemplu clar că partidele, mai ales atunci când ajung la putere, stau bine în ce înseamnă formarea și dezvoltarea rezervei de cadre, cu certe capabilități de management instituțional.
Nu-i așa?

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns