Încă o investire în spatele uşilor închise la Prefectura Soroceanu! De la MAI vine „Mihai”!

Noul subprefect al judeţului Neamţ, Doru Ungureanu va fi investit în funcţie azi, de la ora 10,30. Nu vom da prea multe detalii de la eveniment, deoarece, ca şi la investirea prefectului Daniela Soroceanu, Vestea nu a fost invitată.

Încet dar sigur, instituţia care reprezintă Guvernul in teritoriu devine „Prefectura Soroceanu”. Sau „FORTALETA” cum spun deja şefii de institu’ii deconcentrate care au trăit un adevărat şoc la invitaţia de participare: au fost somaţi să confirme participarea (ca la nuntă) şi anunţaţi că accesul va fi făcut „pe baza cărţii de identitate”. Aşa că la primele ore ale dimineţii, oamenii făceau glume închipuindu-şi cum jandarmul de la poarta de acces îi va legitima pe reprezentanţii SRI, Poliţiei şi cum îşi va legitima propriul şef de la Jandarmi.

Cum Vestea nu primeşte informaţii oficiale de la Prefectură, lucrăm cu datele pe care le avem: cică din partea MAI va participa un secretar de stat, un anume „Mihai”. Nu, nu e nume de cod, o fi prenumele respectivului, sau cel puţin aşa spunea mai devreme prefectul Daniela Soroceanu, să fie anunţată când ajunge „Mihai”.

Vom reveni.

Daniela Soroceanu

Comentarii Facebook

One thought on “Încă o investire în spatele uşilor închise la Prefectura Soroceanu! De la MAI vine „Mihai”!

 1. Imaginea hotiei si incompetentei care a adus judetul Neamt in saracie si paragina.

  Mai lipseste Chtic si hotii din Primarie.

  Uitati-va la ei.Cu ce se ocupa aceste specimene?

  Unde se vede rezultatul”muncii”lor in acest judet praf,fara infrastructura,cu ZERO investitii.

  Aceste specimene nu fac nimic decit sa sifoneze banii acestui judet.Cu asta se ocupa.

  Cind acesta populatie de imbecili va iesi in starda sa darime acest sistem mafiot care le fura banii atunci poate se va schimba ceva in acesta tara.

Lasă un răspuns